Koç: İlk adımı atmaktan korkmaz.

• Kullanıcı Lima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 2548 gün önce görüldü
Koçların en fazla malum özellikleri ise kendisine güvenen, coşkulu ve ihtiraslı olmalarıdır.
Fakat başka çoğu burcun aksine koçlar hiçbir hususta ilk aşaması atmaktan korkmazlar.
İlk öpücük için atılım inşa etmek veyahut tartışılması gerekilen tek konuyu uzatmadan açmak...
Herhangi tek halde koçların açık sözlü ve atak davranışları karşısında şaşırmayın, bu onların doğasında var.

Genelde ilk adımı atanı sevmem; ilk adımı atmayı da sevmem. İlk adımı atmış gibi görünsem dahi 'hop, geri bas' der, ayağımı çekerim. Genelde geriye adım atarım. İnsanlardan, sakındığımız kadar sakınmalıyızdır. Sadece çocuklardan sakınmamalıyız; onlarla hamur oynamalıyızdır.

Karşı taraf bir adım atarsa benim de atmam gerekiyor diye düşünürüm: 'Ne bu ya, aldım-verdim mi oynuyoruz?' Derhâl tüyelim. Üstelik Koç bu, sinirlendi mi toslar filan, neme lazım?

Genelde ilk adımı atanı sevmem; ilk adımı atmayı da sevmem. İlk adımı atmış gibi görünsem dahi 'hop, geri bas' der, ayağımı çekerim. Genelde geriye adım atarım. İnsanlardan, sakındığımız kadar sakınmalıyızdır. Sadece çocuklardan sakınmamalıyız; onlarla hamur oynamalıyızdır.

Karşı taraf bir adım atarsa benim de atmam gerekiyor diye düşünürüm: 'Ne bu ya, aldım-verdim mi oynuyoruz?' Derhâl tüyelim. Üstelik Koç bu, sinirlendi mi toslar filan, neme lazım?
Sen atmazsan o atmazsa Donald Trump mı atacak bu adımı ? Jdjdj
Gem sen koç değilsin ne işin var burada hdjdj

İlk adımı atmaya korkmaz ama sonra ağzına sıçarlar. Hiç gerek yok babacım böyle iyi.

Geri