Koç Burcunun Kıskanılan Özellikleri

Konu sahibi son olarak 5282 gün önce görüldü
*Seni Nasıl sevdim?Eve Gittim Sonra ßir Sayı tuttum Ve Radyoyu Actım Tuttuğum Sayı Kadar Frenekans Değiştirdim Sayı Geldinde Frankasta Çalan ŞArkıyı Senden ßana Armağan ETttim Sonra Çalan Şarkıyı İse ßenden Sana Şans ßuya Sen ßana Hoşçakal Dedin ßenSe Sana Dön DEdim .Sonra Yemeğe Geçtim Senin İçin Patetes Yedim KEndim İçin Zaten KAzık yemıştım .Sonra Tw KArşına Geçip ßir Tiyatro İzledim YArıda Kapatıp Kimse Senin Kadar Güzel Oynayamıyor Aşkım DEdim.

**ßen Nasıl ßukadar Düştüm? Nasıl ßukadar Acizleştim...Kendime ßile Güvenemzken İhanet Edene Nasıl Hala Güveniyorum..Çokmu Kolay Seviyorum Yoksa Sevilmekmi İstiyorum...ßen Ne Zaman Düştüm?Nasıl ßukadar Yara Aldım..Gururumu Yenıden ßulurmuyum Gönlümü Avuturmuyum ßukadar Cevapsız soruyu Nasıl Yanıtlarım..ßir Ele Tutunup Uzaklaşsam Kim Oldunu Nerden Geldini Nereye Gittimi ßilmeden sormadan Sadece tutunup Gitsem ..Ama Yok İşte Şimdi Yine O Sahte Gülümseyişimi Takıp Yola Devam Etmem GErekiyor Caresizce...

****Her ßulduğumu Sandığımda Kaybetmişim Seni..Her yaklaştığımda ßir Adım Daha Uzaklaşmışım Meğer..Ne Vardın Ne Yoktun Oysa Hep ßeklenendin ßende Oysa Hep Özlenendin.ßilsem Ki Şimdi Sen Varsın ßu Ucurumlarn Sonunda Ama Öyle Meğrlere Kalmadan Düşünmm Tek Sanıye Kapar Gözümü ßırakırım Kendımı Sana ßilsem ki Yanında Olacağım ...Düşünmem dakka Hazırım Urunda Her Zorluğa ...Ama ßiliyorumkı Ne ßaşındasın yolun Nede sonunda
Öyle Çok Seviyorum Ki Seni İSter İStemez Korkuyorum ...Öyle Çok Hasretim Ki Oyalamıyorum Kendimi... Öyle Korkuyorum ki !!!Herşey yolundayken ßirden Dağılmaktan.. ßen alışkın Deilim ßu Sessiz Mutlu Pürüzsüzlüğe Söylene Sevgili Sen Gerçekten Farklımısın ....

****Kimse Kimseyi SEvmek Zorunda Deill...Ve sen Zorunlu Deilsin ßeni Sevmeyi Uraşma Çalışma İhtiyacım Yokkı Olmayanı Zorlamaya...ßende SEvmek Zorunda Deilimki Seni Seviyorum Evet Zorunluluktan Deil Yürekten Gelmeli Sevgi zorlamıorum Kendımı Sevmek İçin.. Deli Gißi Sana Atıyorsa Kalbım ßu Yalnız ßenim Eserim !!!

***** Hepmi Ağlamaklı ßakar Senin Gözlerin ..Derin mi Derin ßen Gönüllüyüm Yüzmesını ßilmesemde O derinliğe Girmeye..HEp Masumdur Senun Yüzün Gülüşün ßir Nedenide ßen Olmak İsterim Dudağındaki Teßessümün Hepmi ßöyle Güclüsün Hepmi ßöyle Güvenilir Şimdiler tek Hayalım o Güclü Omza ßaşımı Koyup ßir Ömrü ORda ßitirmek...

******ßen ßilmemki Sevilmeyi ßen Sevmek İçin Doğmusum... ßen Yaşamadım Ki aşkı ßen AŞkın Acısını ßilirım Sorup Durma ßana Hasretı ßen Hiç Kavuşmadım ki Sana...

Gözlerimde ßir Göz Var...Derin mi Derin /Hem ßakmaya Korkuyorum..Hem Kendimi Alıamıyorum Dokunsam Kayßolumu diyorum..ßu Rüyamı Uyanırmıyorum ßilmiyorum!!!
Sonunu ßilemesemde..Sana Adım Atıyorum...

*******Avazım Çıktığım Kadar ßağırsam Çığlığımda Duyulurmusun? Kimseye aldırmadan Ağlasam Gözlerimde ßoğulurmusun... ßir Şarkı Sölesem Sözlerimde Avunurmusun..Masalları ßırakıp Gerçeklere Uyanırmısın..

******Gitmen Gerekiyorsa Tutmuyorum Snı gidip Öğrenmelisin ne KAdar Cok Sevildiğini Ve ßirdaha ßukadar Sevilmeyeceğini...Gitmelisin Ve öğrenmelisin Neler Kayßettiğini Anlamalısın Gidip Kimsenin ßen Olamayacağını Evet Gitmelisin Ki ßende Örenebılıeyım Sevileßilmeyi !!!Ve ßen Cok İyi ßilirim Ki Giden Geri Geliyorsa Sevdiğinden... Deill Kimsenın Onu Senın KAdar SEvmediğin Yada Aradığını ßulamadığındandır

KOÇ Burcu canlılığın ve heyecanınla dikkat çekersin. İnandığı şey uğruna mücadeleni asla bırakmaz, sonuna kadar gidersin. Çoğu insanın istediği ama cesaret edemediği şeyi koparır alırsın. Spontane gelişmelerden pek hoşlanmaz, yaşamını kendin şekillendirirsin. Herkesten farklı bir tarzın ve duruşun vardır. En önemlisi karakterin sağlamdır ve hiçbir şeyde başkasının etkisi altında kalmazsın. Kıskanılmakta haklısın. Yolun da bahtın da açık olsun sevgili Koç Burcu.

Geri