Koç burcu neden sevilmez?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Koç burcunu sevmeyen, yaka silken insanlar illaki vardır.
Bunun nedenleri olarak egoist,bencil,çabuk parlayan,ikili ilişkilerde cinselliğe fazla düşkün,kavgacı,geçimsiz yönlerini sunmaktadırlar.

Akreple ortak yönetici planetleri olduğundan (Mars) dost burçlar severim genelini.

Burcunu ogrendikten sonra uzak durmayi tercih ederim genelde. Kafamdaki koc imajini yikan biri olsa da kurtarsa beni bundan keske.

Burnundan kıl aldırmıyolar olm.
Ama ben yinede seviyom. <3

Herşeyi ben biliyorum
Herkes beni sevsin
ben istersem dağları ezer geçerim
ben ben ben ben dedikleri için sevilmezler,böyle tipleri kedi köpekler bile sevmesin.
Sevgisizlikten bencillikten kurusun kalsınlar.

Ya saşşmalamayın neden sevilmesin koç. En çok koçlar sevilmeli. Yaşasın koçlar.

Onlar iki kisilik sever sizin sevmenize firsat vermez sizin yerinize de severler.

Herseye parlar, soylenir vs vs ama yumusacik kalpleri vardir. Degil mi Almisu :)

Bir yabanciya soyleyemediklerini en yakina soylerler o da onlara guvendigi ve gercek niyetlerini bildikleri icin.

Onlar iki kisilik sever sizin sevmenize firsat vermez sizin yerinize de severler.

Herseye parlar, soylenir vs vs ama yumusacik kalpleri vardir. Degil mi Almisu :)

Bir yabanciya soyleyemediklerini en yakina soylerler o da onlara guvendigi ve gercek niyetlerini bildikleri icin.
Almisu çok yorgun, iki kişilik sevmek yoruyormuş :)
Harika bir gözlemcisin :kaç:

Bazen çok bilmiyormuş gibi davranıyorsun ya, ondan :trip:

Him. Evet

Ne kadar kaprisli bir burc olduklarini yazmamisim mesela.

Bu burc isani kapris yapar, yakar gurler eser sonra hicbirsey olmamis gibi hadi yuruyelim der.

Son birkac satiri yazdim sildim :)

Anlamissindir.

Him. Evet

Ne kadar kaprisli bir burc olduklarini yazmamisim mesela.

Bu burc isani kapris yapar, yakar gurler eser sonra hicbirsey olmamis gibi hadi yuruyelim der.

Son birkac satiri yazdim sildim :)

Anlamissindir.
Kararından sıkça vazgeçen bir burç olduğumuzdan bahsetmedin :p

Kararından sıkça vazgeçen bir burç olduğumuzdan bahsetmedin :p

O konuda istikrarli.

Aksam son kararim dedigini sabah unutan burc. Cocuk gibi ya da hafiza sorunu yasayan yaslilar gibi.

Ben alistim artik. Bu yuzden sakinim tavirlarina sakinlikle guluyorum.

Geri