-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bari şekilli bir şey yapsaydın kule falanboşa durmasınlar kenarda
![]()
Üniversitedeyken içtiğim sigara paketlerini biriktiriyordum. Epey bir biriktirdikten sonra sigara paketlerinin içlerini gazete ile doldurup, koli bandı ve bol miktarda yapıştırıcı ile sehpa yapmıştım. Üşenmedim üstüne cam da kestirmiştim. Mühendislik öğrencisi olarak ilk mühendislik icadımdı. =))
Sehpa yapanlar var diyecektim bende :p
Sehpa iimis ama xd
Biz kapi acmiyorum camda gel.p
Üniversitedeyken içtiğim sigara paketlerini biriktiriyordum. Epey bir biriktirdikten sonra sigara paketlerinin içlerini gazete ile doldurup, koli bandı ve bol miktarda yapıştırıcı ile sehpa yapmıştım. Üşenmedim üstüne cam da kestirmiştim. Mühendislik öğrencisi olarak ilk mühendislik icadımdı. =))
Sanirim oyle bir sey hatirliyorum forumuz'da paylasmis miydin ?
Hayır orada paylaşmamıştım. =))
Belki başka yerde görmüşsündür. Çünkü sonradan baktım, bunu benim dışımda yapanlar da varmış. Yani ilk ben keşfetmemişim. :T:
ulan kız olsam bu kadar sigara içmiş adamla sevişmem. içindeki nikotin canavarının larvalarını vücuduma bırakıp onları da içer anasını satim.