Knight online ve zararları

Konu sahibi son olarak 2433 gün önce görüldü

KNİGHT ONLİNE Ve ZARARLARI

4 Sene Öncesinden Cekilmiş Bi Fotoğraf Ve Sigarayı Bırakma Kararı Alabildiysem Ümidinizi Yitirmeyin KNİGHT ONLİNE Bağımlıları :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Bari şekilli bir şey yapsaydın kule falan :D boşa durmasınlar kenarda :D

Üniversitedeyken içtiğim sigara paketlerini biriktiriyordum. Epey bir biriktirdikten sonra sigara paketlerinin içlerini gazete ile doldurup, koli bandı ve bol miktarda yapıştırıcı ile sehpa yapmıştım. Üşenmedim üstüne cam da kestirmiştim. Mühendislik öğrencisi olarak ilk mühendislik icadımdı. =))

Üniversitedeyken içtiğim sigara paketlerini biriktiriyordum. Epey bir biriktirdikten sonra sigara paketlerinin içlerini gazete ile doldurup, koli bandı ve bol miktarda yapıştırıcı ile sehpa yapmıştım. Üşenmedim üstüne cam da kestirmiştim. Mühendislik öğrencisi olarak ilk mühendislik icadımdı. =))

Gece'de 4 Paket İle Başlayıp 6-7 Paket Sigara İctiğimi Bilirim Sadece 1 Gecede Gündüz Zaten Ruhlar Aleminde Gibi Gezerdim Pek İcemezdim Şimdi Pişmanım Bırakmak İcin Gayret Ediyorum...

İyi Forumlar...

~Saygılar

Sehpa iimis ama xd

Biz kapi acmiyorum camda gel.p

ulan kız olsam bu kadar sigara içmiş adamla sevişmem. içindeki nikotin canavarının larvalarını vücuduma bırakıp onları da içer anasını satim.

Sanirim oyle bir sey hatirliyorum forumuz'da paylasmis miydin ?

Geri