Knight Online PvP Server Önerisi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
var mı bilen, eden yeni bir server? yeni olmasını önemli çünkü millet kasmış, biz arada patates olmayalım.

BP ile Mageyi çok deli oynardım ya, hangi servere gitsem tbl diye ağlarlardı ama rogueye reduce kalkan takıp skeletonu döne döne yarım saatte kestiğim zamanların tadını hiç bir zaman alamadım sanırım.

Oynayacaksan da myko serverleri tercih etme, usko da bile kasması daha kolay.

387932_448409235194635_765536331_n.jpg

BP ile Mageyi çok deli oynardım ya, hangi servere gitsem tbl diye ağlarlardı ama rogueye reduce kalkan takıp skeletonu döne döne yarım saatte kestiğim zamanların tadını hiç bir zaman alamadım sanırım.

Oynayacaksan da myko serverleri tercih etme, usko da bile kasması daha kolay.

387932_448409235194635_765536331_n.jpg

ışıl ışılsın, maşallah :d

dediğim gibi level ile item orta derecede zorlu olsun istiyorum.
83/1 de olur ama item kovalayalım biraz cz'de filan

ışıl ışılsın, maşallah :d

dediğim gibi level ile item orta derecede zorlu olsun istiyorum.
83/1 de olur ama item kovalayalım biraz cz'de filan

Vaktim olsa oynamak isterdim ama sarınca pis sarıyor insan hırs yapıp krallığı veya dragonu kovalıyorsun sürekli rekabet içindesin ben knighta başlayınca bi saat gireyim pk mı atayım çıkayımcılardan olamıyorum ya.

Bundan bi 5-6 yıl öncede lole başlayacaktın onun hakkında bir şeyler soruyordun o macera kısa bitti sanırım? :D

Vaktim olsa oynamak isterdim ama sarınca pis sarıyor insan hırs yapıp krallığı veya dragonu kovalıyorsun sürekli rekabet içindesin ben knighta başlayınca bi saat gireyim pk mı atayım çıkayımcılardan olamıyorum ya.

Bundan bi 5-6 yıl öncede lole başlayacaktın onun hakkında bir şeyler soruyordun o macera kısa bitti sanırım? :D

hoaydaa öyle miydi, hangi forumdaydık?
sen beni tanıyorsun ama ben çıkaramadım sori :(

bu arada, lol oynadım biraz ama bıraktım şu sıralar can sıkınıtısından tekrar sarasım var.

hoaydaa öyle miydi, hangi forumdaydık?
sen beni tanıyorsun ama ben çıkaramadım sori :(

bu arada, lol oynadım biraz ama bıraktım şu sıralar can sıkınıtısından tekrar sarasım var.

izafetti sanırım, lol de en kalitelisinden perma yedim. Counter veya Pubg'ye sarmayı dene bence.

Oyunlar hakkında çok konuşmayın. Bak hevesleniyorum. Sonra işi gücü asıp, oyuna dalcam.

Deathko'yu tavsiye ederim arkadaşlar.Oynuyorum orada ve gb kc ihtiyacınız olursada oyunfor üzerinden satış yapıyorum bilginiz olsun.

Geri