Knight Online Promosyon Kodu [ Onaylandı ]

Konu sahibi son olarak 2433 gün önce görüldü

'' Knight Online Promosyon Kodu ''

Kod İçeriği

1000 Health+ Scroll(L)
Premium HP Potion
Premium MP Potion
Cat Item
Speed Up Potion

Promosyon Kodu Nasıl Kullanılır ?

Öncelikle "http://knight.nttgame.com/" adresinden ID ve şifremiz ile giriş yapıyoruz.

Knight Online üyesi değilseniz kayıt olmak için tıklayın

xdfksn.png

Daha sonra resimde görülen bölümdeki "Promotion Code Activation" kısmına tıklıyoruz

4ln785.png

Çıkan sayfada dört haneli promosyon kodu yazma bölümüne almış olduğunuz kodu yazıyorsunuz.Eğer kodunuz doğru ise hediyeleriniz oyun içerisinde size mektup "L" ile veriliyor.

10qwdq8.png

Tek yapmanız gereken siteye Knight Online'de kullanmadığınız mailler ile üye olup. Hediye kodu almak. Kodlarınız Üye olduğunuz sitenin mesaj kutusuna geliyor. Herkese iyi şanslar.

İyi Forumlar...

~Saygılar

Knight Online oynamıyorum ama bu oyun hala geliştiriliyor mu. Yoksa metin 2 gibi kendi halinde devam mı ediyor.

Knight Online oynamıyorum ama bu oyun hala geliştiriliyor mu. Yoksa metin 2 gibi kendi halinde devam mı ediyor.

Para Kazandıkca Gelişiyor Yani Bi Takım Şeyleri Geliştirmek Zorunda Kalıyolar Para Kazanmaları İcin Metin 2 İle Kıyaslamak Bile Yanlış Olur Oyun İyice Paraya Döndü :hi:

İyi Forumlar...

~Saygılar

Para Kazandıkca Gelişiyor Yani Bi Takım Şeyleri Geliştirmek Zorunda Kalıyolar Para Kazanmaları İcin Metin 2 İle Kıyaslamak Bile Yanlış Olur Oyun İyice Paraya Döndü :hi:

İyi Forumlar...

~Saygılar

Baya eski bir oyun olmasına rağmen kendini güncel tutması güzelmiş. :)

Baya eski bir oyun olmasına rağmen kendini güncel tutması güzelmiş. :)

Ayakta Kalmasının Sebebi Oyun Cok Eskilerde Cok İyidi Şuan Oynayanların Coğu 5 Senedir Oynayanlar Cünkü Eskiden Cok İyiydi Herkez Eskiye Dönük Oynuyor Ve Demiş Olduğum Gibi Oyun İnsanı Sıkmıyor He Bana Sorucak Olursan Ben Sıkıldım Bıraktım Tamamiyle Para Olmuş Amacları Oyun Üzerinden Para Kazanmayı Düşündüm Bi Baktım Ben 1 Lira Kazanıyorum Oyun Sahibi 100 Lira Hic Amele Olmaya Gerek Yok Dedim Kendime Düzgün Bi İş Buldum Calışıyorum Vakit Buldukca Foruma Geliyorum İşte :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Geri