KLÜPLER BİRLİĞİ / TFF KARARI

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kural bu iki takımın maçlarını lig başından beri yok saymayı söylese de sırf şu renkliler “ooo bedavadan puan aldılar” demesin dye kuralın işlmesinş istemiyorum.
bu renkliler her zaman ibrenin kendilerinden yana olmasını isterler, tff içinde kulisleri de olduğu için ibre kendiliğinden onlara döner zaten.

bu meselede hiçbi karar %100 doğru olmayacak belli ki. kulüpler de biraz işine gelenler ve gelmeyenler olarak ayrışmış gibi. iki takımın oynadığı tüm maçların yok sayılması halinde hakkıyla oynayıp kazanan takımlar oynayıp kaybeden takımlara karşı haksızlığa uğramış olacak. bu maçlarda alınan ve diğer maçlara etki eden kart cezaları ya da yaşanan sakatlıklar da ayrı bir mağduriyet yaratmış olacak. aslında tamamen yok saymış olamayacaksın. mantığım bana nizami şekilde oynanmış 20 küsür maçın olduğu gibi hesaba katılmasını, kalan maçların da hükmen karara bağlanmasını söylüyor. bu senaryodan oluşacak mağduriyet diğer senaryoya nazaran daha az. sonuçta bu bir doğal afetti ve kimse böyle olsun istemezdi. beşiktaş ve diğer 6 takım sitemlerini tff'ye değil de allah'a yapmalı.

TFF tüzüğünde bu konuyla alakalı ne diyor bilen var mı?

bu meselede hiçbi karar %100 doğru olmayacak belli ki. kulüpler de biraz işine gelenler ve gelmeyenler olarak ayrışmış gibi. iki takımın oynadığı tüm maçların yok sayılması halinde hakkıyla oynayıp kazanan takımlar oynayıp kaybeden takımlara karşı haksızlığa uğramış olacak. bu maçlarda alınan ve diğer maçlara etki eden kart cezaları ya da yaşanan sakatlıklar da ayrı bir mağduriyet yaratmış olacak. aslında tamamen yok saymış olamayacaksın. mantığım bana nizami şekilde oynanmış 20 küsür maçın olduğu gibi hesaba katılmasını, kalan maçların da hükmen karara bağlanmasını söylüyor. bu senaryodan oluşacak mağduriyet diğer senaryoya nazaran daha az. sonuçta bu bir doğal afetti ve kimse böyle olsun istemezdi. beşiktaş ve diğer 6 takım sitemlerini tff'ye değil de allah'a yapmalı.
Her şekilde haksızlık var deplasman farklıdır ev farklıdır.

TFF tüzüğünde bu konuyla alakalı ne diyor bilen var mı?
UEFA'nın Şampiyonlar Ligi yönetmeliğinde bulunan 28. maddesinin 3. bendinde “Bir kulüp, grup aşamasındaki maçları tamamlamadan diskalifiye edilir veya herhangi bir nedenle yarışmadan çekilirse tüm maçlarının sonuçları geçersiz sayılır ve puanlar kaybedilir

Bu madde dolaşıyor bu madde üzerinden basvuru yapıldı.

1989 samsunspor
2019 Kastamonu
2020 Elaziğ

kararlara bak bakalım, harbiden acizlik şu an yaptığınız ;d

Samsunspor 1988-89 sezonu, kırmızı beyazlı ekibin 1. Futbol Ligi'ndeki on dördüncü sezonu, kuruluşunun ise yirmi dördüncü yılıdır. 1. Futbol Ligi ve Federasyon Kupası'nda mücadele eden kulüp sezonun ikinci yarının ilk maçı öncesinde 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle sezona devam edememiştir. Ligin ikinci yarısındaki ve Federasyon Kupası'ndaki maçlarında hükmen 3-0 yenik sayılan takım ligi sonuncu sırada tamamlamasına karşın tanınan özel statü ile ligde bırakılmıştır.

Adalet ve Şeref Beşiktaş’ın hep tapulu malı olmuştur zaten, istediğinize satıyorsunuz . ;d

Son düzenleme:
1989 samsunspor
2019 Kastamonu
2020 Elaziğ

kararlara bak bakalım, harbiden acizlik şu an yaptığınız ;d

Samsunspor 1988-89 sezonu, kırmızı beyazlı ekibin 1. Futbol Ligi'ndeki on dördüncü sezonu, kuruluşunun ise yirmi dördüncü yılıdır. 1. Futbol Ligi ve Federasyon Kupası'nda mücadele eden kulüp sezonun ikinci yarının ilk maçı öncesinde 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle sezona devam edememiştir. Ligin ikinci yarısındaki ve Federasyon Kupası'ndaki maçlarında hükmen 3-0 yenik sayılan takım ligi sonuncu sırada tamamlamasına karşın tanınan özel statü ile ligde bırakılmıştır.

Adalet ve Şeref Beşiktaş’ın hep tapulu malı olmuştur zaten, istediğinize satıyorsunuz . ;d
Dk başı bana acizlik gibi söylemlerde bulunma. bunu yapan ben değilim klüplerin bu hakkı var demek ki başvurdu ... sonucu bekler çıkan karara herkes saygı duyar ya da duymaz beni bağlamaz!

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
beşiktaş şampiyonluk yarışına girmek için her yolu deniyor. komik duruma düşmeyin. sahada verilen emeği yok sayamazsınız. ligin ilk yarısı maçlar oynandı ve bitti gitti.

Aynı durumda gs ve fener olsa çirkinleşmezdi evet evet eminim ya:) Şimdi bu ülkede ki takımları , futbolun nasıl ilerlediğini, hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım .herkes işine geldiği gibi davranıyorsa o zaman Beşiktaş'ta işine geldiği gibi davranır...

Son düzenleme:
Bundan sonraki maçlar sayılmasın. Depremden önce o maçlar oynandı. Depremi de biz istemedik sonuçta. Bjknin işine gelecek diye oynanmış maçlar neden yok sayılacak?

günaydın yosi. zaten diyorum ya hangi kararı çıkarırsan çıkar %100 doğru ve hakkaniyetli olmayacak. yarışa ortak olma ihtimalinin heyecanını yaptığınızı biliyorum da pazar günü 3 tane yiyince hevesiniz geçer merak etme:'))

Geri