Klozetten yılan kurbağa çıksa ne yaparsınız?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Misafir nerde olursa olsun misafirdir hoş geldin derim

Niye kafamda canlandırdım ki?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Klozeti havaya uçururum. Bir daha oturulmaz oraya.

İhtimal dahilinde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ayrıca yılanlardan korkmam.

Bir zamanlar kirada oturduğum bir evi fareler basmıştı, eve tuvaletten girmişlerdi, kocaman lağım fareleriydi. Şehir dışındaydım, eve döndüğümde her yer fare bokuydu, girmedik delik bırakmamışlardı. Hem de alt katta falan da değildim, baya yukarki bir kattaydım. Canımı çok sıkmıştı o durum, birkaç güne yeni bir ev bulup ordan taşındım. Demem o ki farelerle şaka olmaz

• Üzgün
Tepkiler: ne
Aman Allahım ucundan ısırdığını düşün yıkılır bütün sütunlar..

yılan kurbağa nedir onu anlamadım ben?

an itibariyle trt belgeselde Avustralyalı Yılan Kovboyları adlı program başladı. evimize barkımıza yılan girdi diyerekten ihbar geldiğinde pikapa atlayıp gidip yakalıyorlar. ekip profesyonel. Türkiye'de bu işi yapan firmalar var mi acaba? Serçe yengesine misafirliğe gittiğinde yengesinin onu ihbar etme ihtimalini düşünecek olursak, iyi ki böyle bi firma yok.

10 katlı apartmanın 4. katında oturuyorum. O kadar kat içinde bizim klozetten çıkmayı tercih ediyorlarsa o farenin de yılanın da karşısında eğilir, evi hakettiklerini düşünür anahtarı bırakır çıkarım arkadaş.

Antalya'da oturduğum eve akrep girerdi bazen. Her sene en az üç tane öldürürdüm. O zamanlar Bilim ve teknik dergileri küçük boy du. Her odanın dört köşesinde bir tane Silah niyetine dururdu. İlk gören öldürüyor du sloganım. Bir gün bacağımda uzun mor bir leke gördüm. Sebebini halâ bilmiyorum. Sonradan o leke Siyah oldu. Hemen hastaneye gittim. Bir Merhem verdiler. En az bir Ay geçmedi o uzun leke. Arkadaşım, akrep olsaydı uyuşmaya başlardın demişti, ama bilemedim. Bir de Çıyan vardı. O da eve giriyordu.

Fare kapanı kurun. Çıyan, Yılan, Akrep için Kükürt dökün.

Geri