Klozete ayakta işeyen erkek.

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kendi evim hariç her yerde ayakta işerim aga. eğer umuma açık bir tuvaletse ve pisuvar yoksa hiçbir güç beni oraya oturtarak işetemez. ayrıca sanki kadınları pipisi olsa klozete oturarak işeyecekler. tanrının erkeklere bir lütfudur, armağanıdır ayakta işeme özelliği.

Oturarak veya yatarak yapamam aga. Ben ameliyattan çıkınca bile ördek verdiler yapamadım narkozlu kafayla wc gittim.:D

Daha önce defalarca yazdım, erkek olmanın tek artısı, ayakta işemek.
Bu konfor inanılmaz bir şey.

E daha 2 dk önce bunu düşündüm uygulama halindeyken. Nerden bildiniz ki

Ev harici klozetler evet pis. Yalnız prostat sorunları baş gösterip bunun bir lütuf olmadığı anlaşılınca gelen pişmanlık hissi daha da pis :)

Ayakta isiyen halime dusmeyende nebilim yazında tam olsun. Tamam abi ya şakacıktan dedim kıskanmayın hemen

Ev harici klozetler evet pis. Yalnız prostat sorunları baş gösterip bunun bir lütuf olmadığı anlaşılınca gelen pişmanlık hissi daha da pis :)

eğer ayakta işemek prostat yapar anlamında söylediyseniz bunu,

ayakta işemek anatomik oplarak prostata sebep olmaz. ayakta işendiği zaman sadece idrar mesanesi tam olarak boşalmaz ve bu da daha sık idrar yapma isteği uyandırır. prostatın ana sebebi yaşlanmakla birlikte prostat bölgesi kaslarının gücünü kaybetmesi ile ortaya çıkar, bunun dışında obezite, enflamasyon, hormonel ve genetik yatkınlıklar sıralanabilir.

yani ayakta işemek prostat yapar sözü bir şehir efsanesidir kısaca.

eğer ayakta işemek prostat yapar anlamında söylediyseniz bunu,

ayakta işemek anatomik oplarak prostata sebep olmaz. ayakta işendiği zaman sadece idrar mesanesi tam olarak boşalmaz ve bu da daha sık idrar yapma isteği uyandırır. prostatın ana sebebi yaşlanmakla birlikte prostat bölgesi kaslarının gücünü kaybetmesi ile ortaya çıkar, bunun dışında obezite, enflamasyon, hormonel ve genetik yatkınlıklar sıralanabilir.

yani ayakta işemek prostat yapar sözü bir şehir efsanesidir kısaca.
Tam boşalmayan ve sürekli çalışan mesane kasları yorulur. Yazınızın içinde zaten bundan bahsetmişsiniz Kaslar gücünü kaybeder diyerek. O kas çok ince ve idrarın dışarıya atılması için gerekli itkiyi kas gücü ile sağlıyor. Yorgun kas tüm idrari dışarıya atmaz.Evet tek sebebi değil ama sebeplerinden birisi. Ayrıca prostat yapmasa bile kimse üzerine idrarınin sıçramasını istemez. Dışarıdaki klozetlere oturulsun demiyorum tabi. Alaturka tuvalette oturarak bevletmek en sağlıklısı. Ama kesinlikle yaratıcının bize bir lütfu değil. Asıl lütuf cinsiyet gözetmeksizin yiyip ictiklerimizi vücuttan atabilmek. Bknz: microcolon vakası. Farklı kaynaklarda bilimsel makaleler var. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Müsait bir zamanda bulursam ben de konuyu guncellerim tabi.

Tam boşalmayan ve sürekli çalışan mesane kasları yorulur. Yazınızın içinde zaten bundan bahsetmişsiniz Kaslar gücünü kaybeder diyerek. O kas çok ince ve idrarın dışarıya atılması için gerekli itkiyi kas gücü ile sağlıyor. Yorgun kas tüm idrari dışarıya atmaz.Evet tek sebebi değil ama sebeplerinden birisi. Ayrıca prostat yapmasa bile kimse üzerine idrarınin sıçramasını istemez. Dışarıdaki klozetlere oturulsun demiyorum tabi. Alaturka tuvalette oturarak bevletmek en sağlıklısı. Ama kesinlikle yaratıcının bize bir lütfu değil. Asıl lütuf cinsiyet gözetmeksizin yiyip ictiklerimizi vücuttan atabilmek. Bknz: microcolon vakası. Farklı kaynaklarda bilimsel makaleler var. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Müsait bir zamanda bulursam ben de konuyu guncellerim tabi.

dünyanın en saygın bilim makalelerinin yayınlandoğı NLM'da bununa alakalı yazıyı paylaşıyorum aşağıda. bende yukarıdaki yorumumu buna dayanarak yapmıştım. yapılan araştırmalar ayakta işemek ile alakalı prostatla hiçbir ilişki bulamamış. En azından sağlıklı erkeklerde ayakta veya oturarak idrar yapmanın prostat hastalıklarına neden olduğuna dair bilimsel bir bağlantı yok. bahsedildiği gibi vakti zamanında ben de prostata sebep olur diye biliyordum ama değilmiş.

makale ingilizce, ingilizceniz yoksa çeviri yaparak okuyabilirsiniz, okumaya üşenirseniz ben kıssadan hisse özetleyeyim şöyle diyor. erkeklerde oturarak işemenin mesane artık idrarını biraz daha azalttığını ancak aksinin prostat hastalığına neden olduğu anlamına gelmediğini, sadece semptomları yönetmede bir tercih olabileceğini söylüyor.

Dışarıda ıssız bir yere de ayakta işeyebilirsin. Dilediğince keyfince işeyebilirsin. Böyle bir rahatlığın özgürlüğün tadını çıkarmayalım da ne yapalım.

Evlerden irak.

Geri