Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen şimdi o musun?Gerek yok çoğu kişi beni birilerine benzetiyor en son bir amca oo kızım bizim nagihana ne kadar benziyorsun sen biraz genç halisin dedi tebessüm ettim amcaya.
Var yani birkaç örneğim :d
Selam ben Nagihan SjsjsjsjSen şimdi o musun?
Desene ben burada kimlerle sohbet ediyormuşumda haberim yokmuş.Selam ben Nagihan Sjsjsjsj
Ne alaka nagihanlar kötü mü SsjsjdjDesene ben burada kimlerle sohbet ediyormuşumda haberim yokmuş.
Posotif anlamda dedim yaaa yani ünlü birisi. Kötü veya iyi olması ayrı.Ne alaka nagihanlar kötü mü Ssjsjdj
Posotif ne kiPosotif anlamda dedim yaaa yani ünlü birisi. Kötü veya iyi olması ayrı.
Negatifin tersi akdkdjkhPosotif ne ki
Kırk yıllık pozitif oldu posotif vay arkadaş SjsjsjNegatifin tersi akdkdjkh
Harfler küçük olunca ve i o'nun yanında olunca yanlış tuşa basılıyor skdkjfl. Alman klavyesi kullanıyorum dkfkgjl.Kırk yıllık pozitif oldu posotif vay arkadaş Sjsjsj
Havan batsın SjsjsjHarfler küçük olunca ve i o'nun yanında olunca yanlış tuşa basılıyor skdkjfl. Alman klavyesi kullanıyorum dkfkgjl.
Havalar soğuk halaHavan batsın Sjsjsj
Hıhım biliyorum epey soğuk oralar aman dikkat et hasta olmaHavalar soğuk hala
Sağol teşekkürler, baharı bekliyorum.Hıhım biliyorum epey soğuk oralar aman dikkat et hasta olma