ÜSözlük Klaus

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Forum ici/forum disi soylemem diyarindan.

1e1 pm'den kisileri rahatsiz edecek yazismalar yapmadigini dusunuyorum; Rahatsiz olanlar baska 1sebeple rahatsiz, sanirim. Ben su an icin/ su ana kadar rahatsiz olmadim.

Hatta bazi denk geldigim mesajlarina guluyorum. Verdigi tepkiler fln komik afsfsfd

Cogu kisi gibi kendi halinde eglencesinde.

Aga be, Kivanc Tatlitug gibi isen kenkslerin cok sansli. adsds

Forumda üslubu en net olan kişi, söülemez, womenslerin kayrılmasına tepkilidir, kankycilik ve skaypçılık sevmez, diz kapağı sever, ana de armas sever. Çizgileri son derece belirgin ve aşırı komik.

Benim en güldüğüm üye. Keşke Klaus gibi olabilsem… Aga beeee, sAD…
Duygulandım, çok teşekkür ediyorum evet hernekadar mizacım capkinda olsa ozellerde pek işim olmaz olsada sadece 1 kisiyle olur herkesle micmic dialog sevmiyorum yapım bu sanırım hiç unutmuyorum bir gün bir women yahu okadar sohbetimiz var neden farklı bir mesajlaşma uygulamasında konuşmuyoruz seninle demişti bilmiyorum ya. Hickimseden isteyemiyorum. Geyik yapıyorum öyle yazıp ciziyorum genelde ama cidden utangac cekingen bir yapım var sanırım
Kindar biri degilim mesela biriyle kavga etsem bile unuturum hiç kin beslemem
Biraz tatlı serserilik var efet.

Forum ici/forum disi soylemem diyarindan.

1e1 pm'den kisileri rahatsiz edecek yazismalar yapmadigini dusunuyorum; Rahatsiz olanlar baska 1sebeple rahatsiz, sanirim. Ben su an icin/ su ana kadar rahatsiz olmadim.

Hatta bazi denk geldigim mesajlarina guluyorum. Verdigi tepkiler fln komik afsfsfd

Cogu kisi gibi kendi halinde eglencesinde.

Aga be, Kivanc Tatlitug gibi isen kenkslerin cok sansli. adsds
Cok teşekkürler düşünceniz için,
Şu sıralar biraz durgunlastim eskiden çok daha eğlenceli biriydim kizlar mesajlarıma love kiss atmadan duramazdı. (!)
Evet 1e1 pm'yle pek işim olmaz olsa bile micmic dialogum olmaz . Kimseciklere rahatsızlık vermem.
Karşımdakinden o samimiyeti alırsam hissedersem tabi daha rahat olurum kasmam.
Rahatsız olanlar beni kıskanan kişiler maalesef.
Başka açıklaması olamaz. Ben pek takılmıyorum. Zaten
Evet hahaha tepkimesine bogmussunuz beni.
Sizi guldurebildiysem ne mutlu bana ^^

Kıvanç tatlitugya benzemiyorum ama
Tom hardy'i andirdigimi söylerler (!)
Hani tipin pek önemi yoktu ya dürüst güvenilir
Biri olsam kafi idi ? Sakasaka

Bi aralar bana gereksiz tavır almıştı. Hemde kendisinin konuyla hiç alakası olmamasına rağmen. Kendi halinde karmavari yorumları olan üye. Diz kapağı sevgisi, zenginliği, sad ve kekesi skilleri, forumda sevdiği hanım abladan alamadığı karşılığı da ultisi. ( hepsinin birer hayal ürünü olduğunu biliyoruz, celallenme)

Ana De Armas lı bol çay höpürdetmeli günler dilerim.

Konunun ilk sayfası felaket herkes giydirmiş, yine nokta atışı yorumu ben yapmışım.. kekelerin lekesi. Genç kızların yedek sevgilisi, evlilerin korkulu rüyası, mesaj kasma uzmanı..
Hep acaba kim, tipi nasıl diye merak ettik, bence önemi kalmadı. Kendi adıma artık görmek istemem kekemi, bütün gizem kaybolur, yansıttığı karakter biter.. aga be, söylemem..
Bugünlerde yok, ara ara kayboluyor.. eski konuları canlandıran kardeşim, özletme kendini.. kızlar kendini parçalıyor içten içe yokluğunda :)
İyi kal keke, arada buraları yeşillendiririz..

Geri