Klaus arama motoru ile geçmişe yolculuk

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Screenshot_20210427_002013.jpg

2015 de yazdığım her b*ku gün isigina cikaran adam gibi adam awq.
harbiden 1 hafta once yazdigim seyi bu yeni tema yuzunden bulamadigim icin, klaus bir yudum insan programini yasatiyor bana bildirimlerde.
Yeni butonumuz hayirli olsun arkadaslar...

kanka geçmişte yazdığın yazılarını bilerek beğenmiyorum veya hortlatmıyorum ama sen içinden şöyle bi şey diyosundur kesin xD ulan geçmişte absürd bişey yazmamışımdır dimi lan diyosun içinden klaus işsizi şimdi o konuları hortlatırsa millet görecek filan bi düşüncelere daldın be kanka saka maka xD

ya şaka maka bi yana bu konular mesaj atılsın diye var eski/yeni kavramını bir kenara bırakmak lazım.
okadarda kötü deil be geçmişe ufaktan bi yolculuk yapıyorsunuz ne var bunda
o yazılarınızı görünce diyorsunuzdur ulan be hey gidi zaman ne cabuk geçiyor 2014 de attıgım mesaj bile duruyor diye geçiriyorsunuzdur içinizden güzel bir duygu aslında puahahaha

S@D

kanka geçmişte yazdığın yazılarını bilerek beğenmiyorum veya hortlatmıyorum ama sen içinden şöyle bi şey diyosundur kesin xD ulan geçmişte absürd bişey yazmamışımdır dimi lan diyosun içinden klaus işsizi şimdi o konuları hortlatırsa millet görecek filan bi düşüncelere daldın be kanka saka maka xD

ya şaka maka bi yana bu konular mesaj atılsın diye var eski/yeni kavramını bir kenara bırakmak lazım.
o yazılarınızı görünce diyorsunuzdur ulan be hey gidi zaman ne cabuk geçiyor 2014 de attıgım mesaj bile duruyor diye geçiriyorsunuzdur içinizden güzel bir duygu aslında puahahaha

S@D

Bari kaos konularını hortlat be keke. Ne bileyim ifşa konularını falan.

@juju taam kekecim gözüme çarparsa tabikide hortlatırım hatta hortlatmaklada kalmaz tüm yorumları okur aktif üye varsa içlerinde yorum atan onların yorumlarınıda sad bırakırım eheheheheqweasddddddddddddddd

S@D
Yok be olm tepki olsun diye acmadim konuyu. Muhtemelen eski konulara bakarken begeniosun biliyorum. Birinin gormeside sorun degil bugunde igrenc yorumlarima rastlamak mumkun ajsjsjsjsj
Eski konulara bakman taktire şaayan, normal de ana sayfayı takip eder millet. Oda zaten ya haberler, ya cool konulari ya da duello arenasi olan icinden geceni soyle konusudur.
Eski konulari eskiden beri hortlattigini bildigimden aklima gelince actim konuyu sjsjdj

Geyiğine yazdım zaten kank, tepki göstermiyeceğini ve eski yazıların ne olursa olsun sallamazsın sen biliyorum zaten .p

Anılar bizleri biz yapan şeyler kanka arada hatırlamak/hatırlatmak lazım anıları/hatıraları
nedemiş ünlü düşünür Ebru gündeş ' birgün aşklar biter hatıralar kalır xd

Geyiğine yazdım zaten kank, tepki göstermiyeceğini ve eski yazıların ne olursa olsun sallamazsın sen biliyorum zaten .p

Anılar bizleri biz yapan şeyler kanka arada hatırlamak/hatırlatmak lazım anıları/hatıraları
nedemiş ünlü düşünür Ebru gündeş ' birgün aşklar biter hatıralar kalır xd
ebru gündeşin anasını unicornlar kovalasın baco ,sana bişi olmasın.

bi kac kere yillar once ki yorumlarima like/kahkaha atmisti. geri okuyunca yastikla kendimi bogacaktim nerdeyse

MERWEEEEE NABER?
30 YAŞ SENDROMuN nAsi gidiO herşey YoLuNdaMi? : P

Benimde ti'ye alıp açtığım lens orucu bozar mı konusunu hırtlamış birde ciddi yazmışım gibi tepki göstermişti sajhsja bir kıllanmadım değil :D

Merw3* Anlık konusu öksüz kaLdı .. vallaaag sendromLu qezme yaw, 30 yaşında olmak güzel bişey ya 38-40 yasında olsaydın? :/ bu arada bende iyiyim tesekur ederim hersey yolunda şükür Merw3* ehehe

Merw3* Anlık konusu öksüz kaLdı .. vallaaag sendromLu qezme yaw, 30 yaşında olmak güzel bişey ya 38-40 yasında olsaydın? :/ bu arada bende iyiyim tesekur ederim hersey yolunda şükür Merw3* ehehe
Hahaha daha gencim ben ya sendromum yok merak etme ama girmiyorum artık eskisi gibi :)

Gir Gir, niye girmiyosun instagrama gireceğine buraya gir Anlik at
Anlık>InstagramStory si
dhdhshshsshsh
taaam'mı merw3* ? @kLara lol

Son düzenleme:
Forumsalcı değil ama tavır, tarz ve kendine has üslubuyla efsaneler arasında bence :p

Geri