Günlük Klasör

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar saçma bir başlık olduğunun farkındayım :D ama şöyle izah edeyim üye sözlüğümü sildirmeden önce orda arkadaşlarımın benim için yazmış oldukları kıymetli düşüncelerini silmek istemedim için alintilayip bu başlığa taşımak istedim çünkü hepsi benim için çok kıymetli ve ben üye sözlüğü kullanmak istemiyorum artık
Mesajların alıntı ile buraya taşımak durumundayım bu sebepten ilgili arkadaşlara bildirim gelebilir şimdiden kusura bakmayın NOT: üye sözlüğü değildir

Forumsal Özel ya da Serbest Kürsü'de böyle bir başlık olabilir ancak burası Bahane Sözlük ve klasör üzerine yorumlar yapılacaktır. Yine de sen bilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 93586

Salma kendini otlu peynir, seni seviyoruz.
Yak bı cuara kendine gel.

Eyvallah bırêmın dersem ban yer miyim acep ? Kjkjkjkj

kendisine kurdish girl lakabımı takdim ediyorum. senindir, sonuna kadar hak ettin.

Ona kefil olamıyorum malesef sen her ihtimale karşı bro de, en azından ingilişçe djkzkzkz.

Aa sen nasıl bir provakatörsün ya kjkjkj

Kız Serçe kjkjkj aşko kuşko niye beğenmiyon ya valla bak bişey yapmıyorum kjkhkhkh

Tu xer hati Zana.

Sıpasiya teşekkür ederim:))

Merhaba Zana hanım, sizi görmek ne güzel. Tekrar hoş geldiniz. Neşeniz daim olsun. Lütfen siyasi prototiferol yapmayın da size hasret kalmayalım artık. Neşeniz yeter.

Çok hoş buldum sizi efenim siyaset en nefret ettiğim şeydir hiç işim olmaz inanın kjkjkj

Uzun zamandır yoktu hayırdır inşallah

Kafa iznine ayrılmıştım kjkj

hoş geldin zana, kürtçe bildiğim tek şey küfür olduğu için yazamıyorum kusuruma bakma shsjjs… ayın üyesi olmanın tadını çıkar <3
edit: e bura üye sözlüğüymüş… karşılama konusu sandım :emoji_unamused:

Hoş buldum seni canım aman gözünü seveyim yazma bişey ban yemek için küfürlü Kürtçe ye gerek yok normal hal hatır sor kafi hop şut kjkjkj

ban yememek için önce kürtçe yazıyor ardından türkçe..
hoş geldiniz tekrardan.

Hoş buldum teşekkür ederim :))

sayende yıllardır özlemini çektiğimiz ban kaosunu yaşadık, gerisini boş ver… sen bence bunu bize yaşattığın için nisan ayının da üyesi olmalısın, başarına odaklan! sjshj, öpüyorum.

Ahahaha yok öyle üç kuruşa beş köfte madem yıllardır bekleneni yaşattım size siz burda kakiri kibiri ben orda mağdur mazlum yılın üyesi olmalıyım aşağısı kurtarmaz kjkhkhkh

Merhaba canım ben yokken üye sözlüğü açmışsın teşekkür ederim öncelikle

Yazdıklarını okurken tuhaf bir hisse kapıldım tarifi yok neznimde
O kadar içten ve samimi ki yazdıkların tıpkı senin gibi
O güzel yüreğinde yer edinebildiysem ne mutlu bana
Geldiğim ilk günden beri seninle yakaladığım uyum pozitif enerji sanırım beni bıraya bağlayan en büyük etkenlerden bir tanesi iyi ki tanıdım seni iyi ki varsın seni seviyore beybi <3333333333

Tanrim istemsizce nick'in onune getirdigim leyla ekine mukayyet ol

Abi nabıyonoz ya daha bu gün tahliye oldum müebbet ban attirmak mı niyetiniz kjkjkjk

Tekrar aramıza hoṣ geldiniz.

Hb seni melnur teşekkür ederim eksik olma:)

Evet son gunlerin popüler üyesi aynı zamanda bazı kesim tarafından oldukça sevilen bazı kesim tarafından önyargılar yüzünden nefret edilen biri @ZaNa
Kendisiyle X (ibrahim)e ait olan okey sitesinde tanışıyoruz ancak muhabet ve samimiyetimiz sanırım yaklaşık 8 ay süreye intikal ediyor.
Neşelidir sohbeti güzeldir dost canlısıdır ortama ayak uydurmak için çabalar .Bununla beraber forum ve buna benzer platfmlarda simdiye denk pek bulunmamıştır Kendisi yerel bir radyoda dijilik yapmış reel hayatinndada oldukca başarılı ve aktifir.Ayni zamanda forumun eski üyesi olmam sebebiyle söylüyorum güzelliği forum içerisinde ilk yedi arasında
Kendine özgü tavır ve üslubuyla zamanla buranın demirbaşı olacağından asla şüphem yok Aynı zamanda aşiret kızıdır hazır cevaptır. Bakın tekrar diyorum dostuna çok sağlamdır sır tutmasını ve insan analiz etmesini iyi bilir
Yeterki zamanla tanıyın.
@ZaNa şekerim ben öyle süslü cümle kuramıyorum öyle yağlı ballı kelime söyleyip göz boyamayı sevmem senin hakkında bence bunlar yeterli.
Seviyore seni bayan @ZaNa

Bebeğim teşekkür ederim onure ettin beni seni seviyore <33

ulan ilk 7 demişsin qq hepi topu 10. Bayan üye yA var ya yok hay yapacağın işe kjkhkgkg

Hokka burunlu Kürt mü olurmuş?

Hiç kürdün burnu namından önce yürür dimi khkhkhjhvkh

Canım benim ilk 10 a koyduk bir hafta banlandin .ilk 3 e koysak 1 sene banlanirsin az yavaş biraz bekle seni manken yapacağı

hiç sohbetimiz olmadı ama kanım ısındı kendisine, tatlı biri, neşesi eksik olmasın

Neredesin pozmezin, sensiz buralar kıyması düşmüş lahmacun gibi, görüntü var fəkat lezzet yok.
Tez vakitte geri donmen dilegiylen.

Banıştay toplanmış, hüküm verilmiş, bir güzide azamız daha bancınığa mahkum edilip, uzaklara bandırılmış...

Kendisine bir şarkı armağan edelim.

"gitme ZaNa muhtacım. - Serçe"

Ü Z Ü C Ü .

Ban kervanına katılanlardan. Şu polemiklerden uzak durun arkadaş ;d

Moderatör tarafında düzenlendi:

Leyla hanım ilham kaynağım evet :)

Yeni kullanıcı adına alışmak bir zaman alabilir.:)

Ahura ne ya? Çok mu aradın bunu?

Hristiyanlık öncesinde Asya'da yayılan Zerdüştlük, Eski Mede ve Pers mitolojisinde tapınılan en yüce ruhtur.

Bundan sonra beni eyy ruhhh diye çağırabilirsiniz kjkhkhh

Çok sevdim yA ben bu nicki
Ahura mazda
Bir diğer anlamı da akılların efendisiymiş..

Şervanên Ahura Mazda jibır nakin.

Ahuracığım, ne derdin, üzüntün, hüznün, gönlünü yoran ne varsa bir an önce dinmesini dilerim. Seviyoruz seni.

İnşallah canım. İyi dileklerin için teşekkürler, bende seni, sizleri seviyorum …

Sözlüğümü hortlatayım yazmak isteyen olur belki … ;qq

Bir ara tanışacak gibi olduk. Sonra karşılıklı frekanslar uyuşmadı niyeyse. Benden gıcık almış. Olur öyle. Kürt personası forumu renklendiriyor.

Aslan gibi kükrerse kaçın.
Canlı bomba gibi gezerken nasıl da prensese dönüştü bilen yazsın.

öf çok geveze bi üye, benden önce altın olmuş...
ben ilk geldiğinde de serçe'ye banzettim onu, aynı deli doluluk, aynı öfke. sonra aynı sakinleyiş... gerçekten mütüş bi ikilisiniz :d
ne varsa dilinde. ayarını kaçırdığı olmuştur ama özür dilemekten, gönül almaktan gocunacak bir insan olduğunu düşünmüyorum.
kimseyle kavga etme lütfen....
bi de yanlış yazma...
Ekli dosyayı görüntüle 105163
sevgiler...

Öncelikle kullanıcı adını hemen değiştirmeli.
Çok kavgacı oldupunu söyleselerde ben görmedim bir kaç tartışma dışında.
Aksine eğlenceli komik birisi ve eğlenmeyi zirvede yaşayanlardan.
Çok açık sözlü.
Bu yüzden sevilmiyebilir bende sevmiyorum zaten.
Uzaktan Çok iyi bir insan.
Hayatında başarılar diliyorum.

Aslında duygusal biri ama deli dolu halleriyle bu yönünü biraz gizliyor. :) Kimseye karşı kin tutabileceğini pek düşünmüyorum. Aşiret düğünlerinin de aranan ismi bence o altınlarla :)
Seviyorum kendisini ve deli dolu hallerini :)

kürt uyudu sandınız ama forumun neşe kaynağı olarak varlığını sürdürüyor.
bazen sırrı gibi çıkıp "bu kız size ne etti gardaşım" diye ortalığı velveleye vereceğim valla. allah star etsin.

Ahura mazda kimse bilmez bunun ne demek olduğunu

Sen bil kekê gerisi teferruat..<3

İlk ben yazdım.

Hem fesat hem kıskançsın kjkhkb

Zanaaaa selam ckdkdkd

Tartışmayı yeni görüyorum. Kendi mesajlarım dışında bir şeyleri silme yada düzenleme yetkim yok.

Öte yandan konuya girmişken yorumsuz da geçmeyelim; forumda sevdiğim ve forumu neşelendiren harika üyelerinden. Olmazsa olmazlarından bence. Her daim olman dileğiyle.

Sataşma ve hakaret içeren yorumları sildim.

Uyarıyorum şimdi de ;

1-) Lütfen kimsenin kişiliğine, karakterine hakaret etmeyiniz. Bir kişi hakkında pek tabii ki yorum yapabilirsiniz ve fakat karakterine dönük hakaretler kabul edilemez.
2-) Size hakaret edilirse şayet mesajı raporlayın, gereğini yaparız. Evet cevap vermeniz normal. Size hakaret edilmiş ise sessiz kalmak istemeyebilirsiniz. Cevap vermek isteyebilirsiniz bunda sorun yok ama siz de hakaret etmeyin lütfen.
3-) Forumda bir üyenin bir başka üyeyi illegal herhangi bir örgüt/oluşum/yapı ile suçlaması halinde de uzaklaştıracağım o kişileri bu konuda daha önce de uyarıda bulunmuştum. Bilginize.

Özü güzel sözü güzel kalbi güzel biri.
Buralarda görmeyi seviyorum.
Her şey gönlünce olsun arkadaşım (:

Karga sen yazma ahuraya dedi. Korktum. Kürt neticede. Odama molotof mu neydi kız o ondan atar falan…

Şaka şaka tamam yazarım bir ara. Gece algılarım kapanıyor. Kfjj zihnim berrak iken yazarım.

hiç beklemediğin bir zamanda

Hadi bakalım bekliyorum kjkjkj

etrafı tel örgü ve demir parmaklıklarla çevrili forum içerisinde kızıl ranklı ve delici bakışları altında bulunan tek tip üniformalı üyelere yönetimin öğretebildiği tek şey olabilir: firar etmek ve ahura arkadaşımız bugün bunu başarabilmiştir.

altın kemeri demeyin kız, tanımayanlar dövüşçü sanacak...

Demek ki kürtler altın çok seviyor. @HosgeldinHarunAbi düğünümde gelinin en yakın arkadaşı olarak bir altın kemer olmasa da ajda bilezik takarsın…

sen de saşmalama geri gel kız…

-biz bu forumun ne xêyrini gördük...

Ahuram anısına dilek ağacı....

Yakut pulları mı bu ne görkem
Kanlı gözbebeklerindeki yazı
Beni nasıl büyüledi bilmem
Kirpikleri örümcek kırmızı....

Ölmüş gibi anısına ne ya jfjfjjf
Ben gidince de hemen böyle kabuullenecek misin? Ona göre ağlayacağım…

Yaaaa huuu kız şuan yokkk diye dedimm. Yarın da, 'ahura foruma dönsün diye her gün bi şey yaz' konusu açacağım....
Süreci hızlandırıyorum çabuk dönsün diye arkadaşlar anlamıyorsunuz manipülasyon bu.....

ssleri mi atıyorsunjdfjdk dur moda giriyorum hemen....alt kısımdan al ss bir dk;

Ahuracım dön gel canım bak senin için dedim alın rankımı yaa istemiyorum ahuranın yoksa ben de istemiyorum dedim...
Atarımı görmeliydin... sildiler ama mesajları

Kimse benim Gold aşkımı sınamasın kjkgjgjv

@HosgeldinHarunAbi sözlüğüme yazar mısın artık.... reca edeceğim....... trip atmama ramak kaldı:(

Ne zaman sözlüğüne yazayım desem taaam yazıyorum ki , kendisi benle kavgaya tutuşuyor. Evde gölgesine takılıp yere düşse, gelecek forumda bana carlayacak. Senin gölgen evde beni yere düşürdü diye. Öyle bir iletişim dili var.

Akdamar adasında ele geçirilen antik çağlara ait kadim bir yazıtta kendisinin Kürt mitolojisindeki Kawga tanrıçası olduğu yazılıdır.

Şakası bir yana, fazla tezcanlı biri. Acele kararların üstadı. Ama alçakgönüllü son derece. Kavga da etse, çemkirse de uzatmaz. Muhakkak bir yerde gönül alır.

İyi niyetinin ve saf/temiz duygularının kurbanı olmaz umarım hayatında. Çünkü çok fazla duvarları yok, bu da kötü niyetli insanların istismarına malesef açık hale getiriyor onu. Haaa çıkar mı o savaştan? Pek tabii. Ama süreç yorar o net.

O da son zamanlarda çiçek böcek moda yakın bir modda. Arada carlasa da pata küte kavga etmemeyi öğrendi.

Neyse uzun yazmaya gerek yok ben size özet geçiyorum Ahurayı ; Altın sevdalısı aşiretçi kavgacı masum Kürt.

Aslında kendisi deli dolu iyi niyetli biri. Sadece kırmızı çizgileri var ve bu kırmızı çizgileri genelde siyasi konularda yapılan haksız eleştiriler olarak görüyorum. Bunun sonucunda da kendini savunması normaldir ama kendini savunma şekli bazen yanlış olabiliyor. Saman alevi gibi bir an parlasa da sonrasında sönebiliyor. Bu konuda sadece kendisine önerim kimsenin fikrini değiştiremeyecek olmasını bilmesi gerektiği olur. Cahile istediği kitabı verip oku dersen de kitaptan ders çıkaramayacağı bu nedenle yetiştiği ve kalıtımsal bir ortamda yetiştiği yerin düşüncelerini hiç bir zaman atamayacağını bilmesi gerekiyor. Umarım süresi dolduktan sonra gelip biraz daha sakin olur.
Son olarak ; Aqlê sıvık barê gırane.

ya bu kız yine ne etti de bu hallere düştü..... sakin sakin dedik, nazar değdirdik galiba :d
gel de kulaklarını çekeyim...
:*

buldum kolay rakibi, tokatlıyorum.hajjasjs

napıyoruz karanfil mi bırakacağız buraya Ahura için

Ahura ile sahura dogru programi yapilacakmis sanirim.

çok nihat hatipoğlu izliyorsun Allah korusun yanlışlıkla müslüman olacaksın bir gün xd

Aman allah yazdiysa bozsun!
Allah , allaha yakin bana uzak olsun!

inş banlanırsın kardeşim xdmdjsnd

Olm kizcagizin konusunu kirletmeyelim durduk yere
Ben ana sayfaya donuyorum.

ana bacı karıştırma kardeş
tmm ok

Sen yoksun diye forum ölü gibi... Kimse yok....
Benim de gelesim yok...

Banlanmana sebep olan kişinin burnunda kalıcı sivilce çıksın.

Vecihi mi? Ben kız sanıyordum. :)

geldi yine tipini

Sa-rıl-dım-........ko-ca-man-

Hahay bu kızın geldiği nasıl belli oluyor :* öpücükler, kalpler:d
Hoş geldin. (2325354. kez) mucuk.

Beni kelimelikte beklemiş bebişim.... Haber uçursaydın koşarak gelirdim silmiştim ne bileyim....
Hoş geldin ahuram forum canlandı resmen...:kalp:

İlk başlarda oldukça gergin bir profil çizerken zamanla forumda en fazla sevilenler arasında yerini aldı. İyi niyetli olsa da gözlem yaparken biraz daha kendine zaman tanımalı ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelidir.

Şirin, sempatik tavırları ve gülümseten yorumlarını keyifle okuyorum. Vakti olduğunda Van kedisi villasını ziyaret edip birkaç kare fotoğraf atarsa da çok sevinirim.:kalp:

Ahh canım lefty .... Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ilk günden bu yana sıcaklığını samimiyetini derinden hissettiğim insanlardan birisin seviyorum seni çokça<33

Son zamanlarda çok minnoş
Seviyoruz ailecek :*
Arada halimi hatrımı sormayı eksik etmeyenim.
Tatlı ve güzel kalpli
Her şey gönlünden geçtiği gibi olsun <3

Oyysss kuzum benim teşekkür ederim iyi dileklerin için

Saf bir kardesimiz. Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin.

Eyvallah sinsi King kjkjkh

O kadar sinsiyim ki tanri bile benden korkar.
Asdkdh

Tanrı: saldım çayıra mevlaN Kayıra... Kjkhkgkgmv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri