Eugène
Üye
-
-
-
-
-
aile, çalışma ve sosyal hizmetler iletişim merkezinin tc vatandaşlarına sunduğu büyük hizmet. canım sıkıldıkça, elimde viskim, keyiflenmek için arıyorum. bazen müzik yayını yarıda kesiliyor. allah allah diyorum, bir hata oldu herhalde. müzik dinlemek için aramıştım ben. sonra hatayı fark ediyorlar: meğerse işgüzar bir memur, çağrıyı yanıtlamış. konuşmaya ısrarcı da. neyse 30 dakika konuşuyoruz. laf lafı açıyor. sonra muhteşem çözümü sunuyor bana:

- öncelikle sisteme giriş yapabilmek için bilgilerinizi teyit etmem gerekiyor.
- peki, falan falan.
- tc kimlik numaranız?
- falan falan.
- doğum tarihiniz ve doğdunuz il?
- falan falan.
- anne ve baba isminiz?
- falan falan.
- teşekkürler. şikayetiniz nedir?
(..)
hadi beni klasik müzik dinlemekten mahrum bırakıyorsunuz bari aynı kurum içinde yer alan memurlar olarak bir söz birliği kararlaştırın. herkes yasanın farklı bir ucundan tutuyor. memur memuru yalancı durumuna düşürür mü? bilmiyorsanız, bilmiyorum deyin kardeşim. ne demiş sokrates, tek bildiğim hiçbir şeyi ifade edebilmek için bilgilerinizi teyit etmem gerektiği.

- öncelikle sisteme giriş yapabilmek için bilgilerinizi teyit etmem gerekiyor.
- peki, falan falan.
- tc kimlik numaranız?
- falan falan.
- doğum tarihiniz ve doğdunuz il?
- falan falan.
- anne ve baba isminiz?
- falan falan.
- teşekkürler. şikayetiniz nedir?
(..)
hadi beni klasik müzik dinlemekten mahrum bırakıyorsunuz bari aynı kurum içinde yer alan memurlar olarak bir söz birliği kararlaştırın. herkes yasanın farklı bir ucundan tutuyor. memur memuru yalancı durumuna düşürür mü? bilmiyorsanız, bilmiyorum deyin kardeşim. ne demiş sokrates, tek bildiğim hiçbir şeyi ifade edebilmek için bilgilerinizi teyit etmem gerektiği.