KK ya oy verecekler !

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Kılıçdaroğlu kazanırsa ne olur bilmem ama şu gerçek ki domuzbağcı Hizbullah militanları salıverildi;

AKP’ye oy verenler iç savaşın sorumlusu olacaksınız emin olun.
Bunlara oy verenler şimdi bir daha düşünmeli.

processed-9ba22f78-ccda-4d49-b94b-170bafad48c1_8mLl37TW-1.jpegVerecem tabi, elbet birgün bizde böle sileriz gözyaşlarımizi shshsh

devlet-bahceli-son-gun-ankaranin-etimesgut-ilcesinde-konustu_213cd491.jpg

cumhurbaskani-erdogan-ve-kemal-kilicdaroglunun-secim-istatistigi_201bf108.jpg

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en adil olmayan seçimi.Sizinle Allah baş etsin.Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Allah yardımcısı olsun.

isteyen istediğine versin
kavga etmeyin

bu fanatizm türü çok değişik.

taylor swift tarafından fonlanan kılıçdaroğlu’nun arkasında başka kimler var… seçimden önceki gün bunun olması tesadüf müdür? dış mihrakların seçimlere müdahalesi ne olacak? yarını bekleyin. duruma göre akit yazarı olmayı planlıyorum, bu ruha girince çıkamıyor insan…

taylor swift tarafından fonlanan kılıçdaroğlu’nun arkasında başka kimler var… seçimden önceki gün bunun olması tesadüf müdür? dış mihrakların seçimlere müdahalesi ne olacak? yarını bekleyin. duruma göre akit yazarı olmayı planlıyorum, bu ruha girince çıkamıyor insan…

artvin'de bile akp çıkınca melodram:

artvin'de bile akp çıkınca melodram:
yozgatlılar ne rahat, ne alışmış… son anda artvin’i ucundan kurtardık ama asıl yarın belli edecek kendini. aksi bir durumda kapınızı çalıp sizin gibi yozgat’ın aydınlık kalemi, paşa torunu-sjshj-, islam yeşili ranklı bir yazardan dinlemek isterim nasıl aştığınızı bu durumu… teşekkürler.

Türk kadını, çocukları ve bu ülkenin diğer tüm yurttaşları bir Afgan veya Paki'nin çektiği bir videonun unsuru olmasın diye, Türkiye daha adil ve ülkenin geleceği daha aydınlık olsun diye ve en önemlisi Türkiye Cumhuriyetinin bekası için oyumu gönül rahatlığıyla Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim.

Verdim hemde iki kere verdim
Basa basa ,o

Geri