Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ?

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadın Sağlığı
Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ?

Kızlık zarı dikerek onarılabilir, kızlık zarının ne zaman yırtıldığı önemli değildir ve tamir sonrası ilişki ile kanama olacaktır. Kızlık zarı dikimi fleb kaldırma yöntemi de denilen kalıcı teknikle yapılmaktadır ve bu işlem sonrası kızlık zarı eski yırtılmamış halini almaktadır. Kızlık zarının dikildiği, ilişki öncesi ve sonrasında kesinlikle anlaşılamamaktadır. Ancak bir uzman muayenesinde anlaşılabilir.

Kızlık Zarının Ne Zaman Yırtıldığı ve İlişki Sayısı Önemli midir ?

Kızlık zarı dikimi için kaç kez ilişkiye girildiği veya ne zaman kızlık zarının yırtıldığı önemli değildir. Doğum yapmış bayanlarda bile kızlık zarı dikilerek onarılabilir.

Op. Dr. Ayşe KONAÇ
Kadın Hastalıkları ve Doğum

zamanında bu işe girmeyi çok düşündüm. temiz para var. hatta slogan bile hazırdı " siz sevişin biz diktirelim". esekherif beyefendinin de erkeklik zarı yırtılmış.

Gerçekten gidip dikim işini yaptıran var mı acaba :) nasıl bir ruh hastalığı hâli acaba bu durum. Ücreti ne kadar acaba onunla ilgili bilgi var mı?

Gerçekten gidip dikim işini yaptıran var mı acaba :) nasıl bir ruh hastalığı hâli acaba bu durum. Ücreti ne kadar acaba onunla ilgili bilgi var mı?

ücretı ıle ılgılı bılgım yok maalesef .

doktorla gorusup alınıyor olabılır

ücretı ıle ılgılı bılgım yok maalesef .

doktorla gorusup alınıyor olabılır

Eski dede mesleği terzi :) o yüzden sordum sevgili Cigdem hanımcığım. Hep derdi yırtığı dikerler vereni öperler oradan aklıma geldi, küçük bir edit yaptım tabi.

Geri