kızlarla konuşurken eğilip bükülen erkek

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
tamam, kızlara karşı nazik olun, ayı gibi davranmayın falan filan ama, eğilip bükülmeye de gerek yok be arkadaş.

* Seviyorsa karşısındakini eğilip bükülebilir.

* Kalbi başkasına ait olan bir erkek bedenine hükmedemeyebilir.

* Hor gözle bakmamak lazım.

çok argo bir tabiri vardır bu cümlenin tek kelimeyle ama benim edebim müsade etmiyor.
gerçekten sevdiği için yapana sözüm yok ama başka türlü olanlara hakikaten benim bir bayan olarak kafa atasım geliyor.

Yapmaciktir tavlayabilmek icin her türlü yavşamayı yaparlar

Türkçe işte nere çeksen geliyor. Menfaat uğruna lastik gibi sünen kişiliklerden nefret etmişimdir. . Bu durumları sadece kızlar için yapmakla da kalmıyorlar,geliştirmişler.

Göze girmek için yapılan tavırlardır.

Forumdaki pozisyonları ise önüne gelene teşekkür eder.

Kibar olsun da kibarlığı kırıklıkla karıştırmasın kafidir.

Kızları kendine hayran bırakmak için doğallıktan uzak, bayağı tavırlar.

binlerce dansöz var :D

yanlış tespit insanın doğasında vardır eğilip bükülme müdür gelir vali gelir bakan gelir... sıkıysa eğilip bükülme sıkıysa konuştuğun kelimelere dikkat etme..zaten arkadaş bu kız milletine ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ben kızlara göz kırpmaya gidiyorum :)

Biri vardi bu forumda yazarken ben oyle hissederdim eminim karşımda gorsem yamuk yumuk duruyor olacaktir :D

eğilip bükülmese bu sefer de "ay bu cocuk da cok kaba ama yaaa .s.s.s" diye şikayet edebilecek hatun tespitidir, yazıktır o çocuğa :/ velhasılkelam ne yapsan yaranamazsın böylelerine.

Kibarlık için gerektiği kadarı kafi abartmaya gerek yok samimiyetsiz duruyor.

Acemilik dönemindedir sonradan ustalığa geçiş yapar..

Bu furya Mustafa Sandal'la birlikte başladı .. Hep o örülen kazaklardır sebebi ..

Geri