Kızların yüzük ölçüsü nasıl alınır ?

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü

Yüzük ölçüsü nasıl alınır,alyans ölçüsü nasıl alınır,istenilen yüzük ölçüsü çaktırmadan nasıl alınır,yüzük ölçüsü alma,nişan yüzüğünde ölçü alma yöntemi

Yüzük ölçüsü almanın en garanti yolu yüzüklerinden birini yürütmektir :p

Böyle bir imkanınız yoksa taktığı yüzüğü çaktırmadan kendi parmakalarınız da denemelisiniz

Çok olmadı serçe parmağınıza göre alın zaten isteğe göre daraltıp genişletilebiliyor :)

Arkadaşından yardımda alabilirsiniz :p Çaktırmadan yüzüklerinden birtanesin alarak size yardımcı olur :D

Lazım olursa ilerde tekrar dönücem bu konuya ;p

aa tılsım bu sözdü,nişandı yüzükdü işlerinde 1 numaradır fikir almadan gitmeyin bi yere sakın pişman olursunuz demedi demeyin :p :D

tanıdık kuyumcuda var indirim yaptırırız yani bana mutlaka uğrayın çok anlarım bu işlerden :p :D:D:D

ya ben yüzük kullanamıyorum olmuyo parmağıma :D tüh ya :D bütün seçenekler elendi bak bi anda :D
TıLsıM yavrum başka seçenek yokmu ya :D
yüzük kullanamayanlar için :D :D

Ben hep yardımcı olurum :p

not: o peeeek yardımcı oldunuzda ki "eee" ler eğer bana ima içindiyse forumla vedalaş küçük hanım :p çünkü bummm :p :D

Eğer görüşlerimi rahat rahat belirtemiceksem

istifa.JPG

diyorum Sayın yazar :D

Nefertiti 'yi evinden aldırmak için bugün benim volkan'ım olan TATLI'yı çağırmak istiyorum :p

Tatlı ne yapacağını biliyorsun bebeğim :p

Nefer bebegim bekle beni :D

Öyle yüzüğü falan gizlice almaya gerek yok. Tutun sevgilinizin elinden götürün beğensin .

Yüzük kullanmıyorsa. Yüzük parmağını kırarım ama yanlışlıkla kırmış süsü veririm. Alçı yaparlar. Düzelince parmağı alçıyı kırmadan cıkartırım götürürüm kuyumcuya. Nasıl fikir ? Ailenin akıl küpüyüm . :S

A) Kıza sorun.
B) Parmağını kesip yanınızda götürün.
C) Yüzük almayın.

Ben yüzük ölçümü biliyorum, gerek yok bana sorsun ben derim ona.
Kim bilir dimi benim gibi yüzük ölçüsünü işim gücüm yok nelerle uğraşıyorum he. :D

Benimki böyle süprizler yapar mı bilmiyorum ama Pırlanta alırken yapar yani :D tutar kolumdan götürür beraber seçmemiz için diye düşünüyorum :p

Geri