kızların saçlarının bi kısmını 3 e vurdurmaları

Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
Olm geçen kız gözümün önünde kazıttı. Bir süre yutkunamadım

Kafası böyleyse neden olmasın.

O uzama sürecinde çim adam gibi oluyorsunuz ama olsun kafa rahat oluyor ajzxjjs

Gibi mi :/

46fa66525a93954edf8167e7c36063ab.jpg

1 tanesini sürekli görüyorum, şirketin önündeki durağa gelip "BALCALI" otobüsüne biniyor, belli ki öğrenci, saçı açık pembe, bunda ne numaralar vardır diyorum, içten içe bu kadar kötüyüm.​

"görünce nabıyon la deliganlı dediğim bu arkadaşlarım bu muamelemden oldukça şikayetçi olduklarını dilegetirseler de kız dediğin en azından görünüş itibariyle efendi olmalıdır efendim. ayrıca içi ben gibi ankaralı yasemin olan kızlar pm pls (erkek kardeşime kız bakıyoz)"

ahahaha ne biçim büyük konuştuysam, ensemi ikiye vurdurdum geçenlerde. şimdi üç numara gibi. ama uzatıcam yine. bu postu açtığımda tabi belime kadar saçlarım vardı. gençtim. birçok içkinin tadını henüz bilmiyordum. hiç sınır aşmamış, hiç aşık olmamıştım. ismet beyle görüşmemiş, farklı insanlardan türlü iltifatlar almamıştım.
tabi bilmiyorlar içimdeki peçenekli süleymanı. ajskdkskks. aramızda yeğenlerim.

En cok Sinead O'Connor'a yakistiriyorum. Ben de yaptirmistim o kadar guzel o kadar rahat oluyor ki anlatamam. Banyo sonrasi kurulama derdi yok, bahcede ruzgar estikce mentol etkisi yapiyor :)

ya dibine düşülesi kıvama gelir, ya da tövbe çektirip imana getirtir. ortası yok xd

Vurdurmamak gerek, ben sevmiyorum en azından.

Rihanna'dan önce Amatör sanatçıyken x factore katılan lady mk da görmüştüm bide yakışıyor yani. Bence güzel oluyo çoğuna

-bittikabiya
kanka bence çok tarz ve rahat. ama uzun da hanım hanımcık. bi de benimki de sevmiyor hiç kısa saçı. uzatıcam.

erkeklerin uzun saçlısından ne farkı var

Geri