Kızların küfür etmesini nasıl karşılıyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 2394 gün önce görüldü

Cevabınızı alalım :D

• Bir kıza yakışmıyor.

Kullanılan: 12 15.2%
  • Kızı bırak kimseye yakışmıyor.

Kullanılan: 36 45.6%
  • Gerektiğinde küfür de edebilirler, anormal değil.

Kullanılan: 29 36.7%
  • Ben bilmem beyim bilir.

Kullanılan: 2 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    79
İfade şeklidir küfür , dışa vuruştur ama yaptırıcı eylem içermez onlar

Eskiden daha asi biriydim ama susmak iyidir kimsenin seviyesine düşemem.

Çok çok sinirlenmedikçe asla etmem ama yüzünü görmekle içimden sadece küfür edesim gelen insanlar da yok değil.. Yine de dışa çok vurmamakta fayda var, bir bayana asla yakışmıyor..

Sanki erkeklere çok yakışıyor ? Ne o öyle seviyesiz seviyesiz kelimeler. Hiç kimseye yakışmıyor bence, ama kızlara hiç yakışmıyor.

Ben ederim.alayina dumduz girerim hemde.
Kanitlanmis bir gercek ; küfür insani rahatlatir.
Nokta.

Gerektiğinde küfür edilebilir, hiç küfür etmeyen bir adam görmedim ha yakışıyormu yakışmıyor tabi bende arada ederim ama tasvip edilecek bir davranış değil ağzınız bir kere bozuldumu vay halinize

Sadece kızlara değil kimseye yakışmıyor . Ama söz konusu kızların küfür etmesiyse eğer bildiğin İTİCİ duruyor arkadaş! :)

Erkeklere bile yakistiramiyorken, kizlarin asillik ve kibarliklarina hic mi hic yakistiramam

Top, it, pis, dümbük filan eyvallah da , emerim gömerim filan olmuyor, yani fizyolojik olarak imkansız.

Top, it, pis, dümbük filan eyvallah da , emerim gömerim filan olmuyor, yani fizyolojik olarak imkansız.

Avatarındaki adamın sakallarını yokedip kırmızı ruj sürdüm hayalimde de hakkaten yakışmıyomuş. Kızlar küfür etmeyiniz :hi:

sadece küfürden değil argo konuşmalarından da nefret ediyorum.

Arada kaçıyor ağzımdan ama öyle çok edepsiz şeyler değil.
Azıcık edepli küfürler :T:

Hayatımda sanırım sadece Emir e hunharca küfrettim. Valla onada çok yakıştı. Ama o kadar karaktersiz ve yüzsüzdü ki onu bile anlamadı (:

Geri