Kızların küfür etmesini nasıl karşılıyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 2393 gün önce görüldü

Cevabınızı alalım :D

• Bir kıza yakışmıyor.

Kullanılan: 12 15.2%
  • Kızı bırak kimseye yakışmıyor.

Kullanılan: 36 45.6%
  • Gerektiğinde küfür de edebilirler, anormal değil.

Kullanılan: 29 36.7%
  • Ben bilmem beyim bilir.

Kullanılan: 2 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    79
Yeni nesilde fazlaca dikkatimi çeken bir özellik. Erkeklerden çok daha fazla küfrediyorlar ergenlik dönemindeki kızlar.

sosyla medyada sürekli küfür eden bir nesil var,bir kadına en yakıştıramadığım iki şeyden biridir küfür,nefret ederim küfür eden kadından.

@ZaNa bir küfür ediyor ben bile anlamlarını öğrenmek için sözlüklere bakıyorum
Hakedene hakettiğini vereceksin .
Erkek edince laf etmeyenler bayana neden yakistirmazlar
Ahshaha bebeğim hak edene hak ettiğini vereceksin her zaman etmem biliyorsun ama Kürt damarıma basılınca gözüm dönüyor (seviyorum yahh) kjkjkhkh bazen hızımı alamayıp hıncımı senden almışlığım da oluyor afidersin kjkhkhkh

Kadın erkek ayrımına gerek yok direkt insana yakışmıyo

çok ayıp
sevişirken argo olabilir

Bak iyi denk geldi bu konu. Son iki günde hem ilkokullu bir çocuk gurubundan kendi aralarında küfürlü konuşurken duydum, bir de 20 yaşlarında birkaç genç kızdan yine kendi aralarında küfürlü konuşurken duydum. Her ikisine de sokakta yürürken rastladım. Ben hayatımda böyle diyaloglar duymadım görmedim. Şaşkınlıkta nerelere kadar evrilebiliriz ki dediğimiz an o eşiği tekrar tekrar gecebiliyoruz. Mesele sadece küfür de değil aslında. Konuşulan insanlık dışı konuları küfür ile makyajlıyorlar. Aileler evlatlarını iyi takip etmeli diyeceğim de o aileleri bulmak da kolay değil. Öyle kötü bir dünyaya göz açtık ki, kalbimiz kurudu artık. Sitem bitti, üzüntü bitti, his bitti, her şeyimiz bitti. Küfür olduk insanlik olarak.

Ahshaha bebeğim hak edene hak ettiğini vereceksin her zaman etmem biliyorsun ama Kürt damarıma basılınca gözüm dönüyor (seviyorum yahh) kjkjkhkh bazen hızımı alamayıp hıncımı senden almışlığım da oluyor afidersin kjkhkhkh
Zaten bu Ara herkes hıncını benden alıyor hastayım hasta yahu dün gece acile gittim.

Geri