kızların istediği erkek tipi

Konu sahibi son olarak 2948 gün önce görüldü
kimi kas, kimi göbek, kimi çirkin, kimi uzun, kimi serseri istiyor. kimi de adam olsun gerisi önemli değil deyip ısrarla beyaz atlı bekliyor. bu beyaz atlıları bekleye bekleye biz atv sürücülerini üzdünüz be kızlar.

(sahibinden satılık polaris atv, motosiklet alıcam, gitar alcam, golden alcam, kominiz gocuk giycem)

Soru 1 : Kızların hepsi, tek tip erkeklerden mi hoşlanır ?
Soru 2 : Bütün Erkekler tek tip midir ?
Soru 3 : Bu kadınlar kim ?

Kafam da deli sorular.

Bu arada forumda ki aynı türden başlıklar gözümden kaçmıyor. konular hep; kadınlar ne ister, erkekler ne ister. Tek derdimiz bu sanırım bu koca dünya da :d

Ronaldoyu verin geri kalan tüm erkekler sizin olsun kızlar.

Eskiden çok piç tipler seviyordum.
Şimdi hem sempatik hem zeki eh eli yüzü de az düzgün az kullanılmış bakıyorum.

Bu kızlarda çok şey istiyor :T:

Manipüle etme ihtiyacı ve ilişki durumuna göre değişiyor. Üniversiteden mezun olduktan sonra alt devreden F. diye bir kızla uzun süre flört etmiştik. Bu gözlemi ona borçluyum. Yıllar yıllar evvel iletişim fakültesinde girdiği ilk dersten bile hatırlarım kendisini.

Kendi sınıfından bir çocukla ilişkisi oldu. Gözlemlemeye devam ettim, arada facebook'tan, telefondan falan silip, çocukla ayrıldığında tekrar ekliyordu. "Niye siliyorsun hayırsız mısın sen" falan diye de üste çıkıyordu. Facebook'un arkadaşlıktan çıkarma konusunda log tuttuğunu bilmiyor tabi.

Okul bitti, herkes bir yana dağıldı. Amaçlar ortaya çıktı, şekillendi. Manitası da bu hatun arkadaşa yol verdi. Hanım ablamız ağlaya, zırlaya yine kutumu yeşillendirdi. Bu bahsettiğim flört dönemi de o ara başladı.

Ön bilgiyi verdim, şimdi çıkarıma geliyorum: Kadınların kafalarında belirledikleri, şu olmazsa olmaz dedikleri bir tip genel manada bulunmuyor. Hayatlarına kim girerse girsin, arkadaş/sevgili sürekli onları manipüle etme yolunu seçiyorlar. Geçmişte savundukları nitelikleri taşısa bile bugün için o nitelik manipüle edilebilecek bir unsura dönüşüyor. Burada nitelikten ziyade manipüle etme/edebilme düşüncesi önemli. Kadınların sahiplenilme içgüdüsü ve bir üst satırda bahsettiğim gizli silahları nedeniyle hiçbir şey hissetmediğin birine aniden duygusal yakınlık hissedebiliyorsun. Bu onları mitolojik kötü karakterlere-bir dediği bir dediğini tutmayan çift başlı ejderhalara- dönüştürmüyor ama ikili ilişkilere çoğu zaman zarar veren patlangoç taraf oluyorlar. :p

İlişki durumu da bu manipüle etmenin sınıflayıcı faktörü diyebilirim. Pms dönemi gibi. Bekar olduğu dönemde sevgili F. hanım S. ili Türkiye feminist partisi il genel sekreteri gibi takılırken, ilişkisi olduğu dönemde Türk aile yapısına uygun bir muhafazakarlık edinebiliyor. Din kavramından bahsetmiyorum burada. Dünya görüşüyle ilişkili bir muhafazakarlık.

Bunu dengelemenin en iyi yolu da manipüle edilmekten korunmak. Manipüle edildiğiniz konularda farklı tepkiler verdiğinizi düşünün: Flört aşamasında aşırı baskıcı olmak, ilişki döneminde umursamamak gibi. Bu sizi kadınların istediği erkek tipi yapmaz ama unutamayacağı anıların baş rolü olan-beta dahi olsanız, alfa- bir tipe dönüştürür. Tabi yeterli vaktiniz ve enerjiniz varsa. :p

DS5bHFZWkAA0ZBb.jpg

Ütopik bir şey bu :d
Fakat mesela benim aşık olduğum beyefendi istemediğim yanları sağı solu falan toplu olarak "istediğim erkek tipi"ni oluşturuyor.
Hep söylemişimdir. Kusursuz olanı aramaya son vermek lazım, kusurlarıyla kusursuzunuz olabilecek birileri olacak çünkü.
Bu manipülasyon konusunu da mantıklı bulmadım değil :d
Galiba son dönemlerde tam da bahsedilen kişi gibi birine döndüm.

bi ne istediğini bilmeyen ben değilimdir herhald.....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aklıma Şahan'ın eski skeçlerinden biri geldi ajdbsb

adım samuel, 25 yaşım...
ilginç enteresan bir fiziğe sahibim..
hemcinsime ilgim yok karşı cinsine de ilgim yok
hiç bi cinsime benim ilgim yok.
küba göçmeniyim.
çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım...
insaniyim, hümanistim
benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim.
o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz...
cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım
önemli değil.
her şey mi canım seks?
benimle insanı olarak muhatab olmayın.
ben, karşımdakiyle iletişim kurmam
gözlerimden anlamasını isterim.
bakıştım mı olay bitmiştir benim için...
anne baba çok önemli
bilgisayar şart
yabancı dil ilk tercihim.
kalbimin çiçeğini Küba'dan getirdim, almaz mısın?
adım samuel, 25 yaşım...

Kaslı baklavalı kredi kartı dolgun tipler :D
Tipsiz de olsa önemli değil bu kriterler varsa bir şeyin önemi yoktur :D

Ben kriterlerimi dusure dusure yok ettim ya
önceden neydik be kivanctan asagisi kurtarmaz derdik
Şimdi bayalinda ümraniye'ye gitmeye bile raziyim tipi siz dusunun artik ne haldedir:liv:

Bir kere Bağcılara gittim her tip var, oraya gidin istediğiniz tipten adam bulursunuz . :S

Beni sevince başkasını gözü görmeyen bir adam alabilir miyim?
Para sorun değil ben de var.

para,mevki,statü,yakışıklılık,sürekli anlayış,kıskanılmamak,az konuşması vs vs pls :cici:

Görüntü jack black, karakter abidin, gerisini de yazacaktım da vazgeçtim.:gamer:
Dip not: jack yaşlanmış yah , bi ibrahim alayım ben.

Sanırım benim için değişmeyecek tek şey, saygınlığı olması. Ortamı, çevresi, ailesi ona saygı ve nezaket sahibi olmalı. Bi’ ağırlığı, sözünün geçerliliği ve diyeceği şeyler karşısındakiler için önemli olmalı.
Biraz lider ruhlu yani.
Bi de elleri güzel olmalı .p

-ne veriyim ablama?
masa dörde bir yakışıklı çeeek

Bir ara tipe baktım, sonra dedim mühim olan iç güzelliği. Ama yok, önce insan sonra adam olmasına bakmak gerekir..

Ama ben yapamıyorum. Açıkçası kriter falan yerlerde, pişt diyene aşık olacak duruma geldim. :msm:

Geri