Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana tavsiyem birini seçerken 101 kişinin onayı almadan kabul etmeBöyle diye diye çürüdün yaboş…
6 yaş fark gayet normal yani jfjfjfj
Tek kisisin maalesef , cunku...bi anormallik göremeyen tek kişi değilim di mi?
Babası gibi duruyor..ne diyelim kendi tercihi yinede6 yaş *bence* çok da normal dışı bir durum değil...
adamı ve kadını görmeseydik muhtemelen de barzoluk olmayacaktı başlık, barzoluk dediğiniz görseldeki adamın duruşundan kaynaklanıyor sanıyorum ? değilse de neye barzoluk dediğinizi merak ettim açıkçası
Niye şaşırdın kız da zengine benzemiyor zaten normalAdam barzodan ziyade garibanın teki gibi duruyor.
Bitişik nizam binaların önünde fotoğraf, kuvvetle muhtemel Tahtakale'den, denenmeden alınmış, düğmeleri zoraki iliklenmiş çakma Lacoste bir gömlek, 25 yaşında dökülmüş ve parasızlıktan ekim yapılamamış saçlar, bir kuaförün kesimi olmadığı belli olan düzensiz sakal tıraşı ve kameraya bakışından dahi anlaşılabilen, gözlerden okunan yoksulluk...
Tüm bunlara rağmen 19 yaşındaki bir çıtır tavlamayı başararak derin saygımı kazanmıştır ayrıca. Zira kendisine oranla daha iyi bir hayat hikayesine sahip bir şahsın, kadınsızlık öfkesine mazhar olmuş![]()
Yo şaşırmadım, bağlama dikkat et. Ve çok oyun oynama.Niye şaşırdın kız da zengine benzemiyor zaten normal
Niye böyle yazdın o zamanTüm bunlara rağmen 19 yaşındaki bir çıtır tavlamayı başararak derin saygımı kazanmıştır
Öfff laf sokcam diye şekilden şekle giriyorsunuz yaYo şaşırmadım, bağlama dikkat et. Ve çok oyun oynama.
Niye böyle yazdın o zaman
Öfff laf sokcam diye şekilden şekle giriyorsunuz ya
AYNEN KNK SENSİİİİİİN
Random un anlam ve önemini anlamış oldumNe laf sokması ya? Yazının ruhu yok, espri yapıyorum da anlaşılmıyor tabii. O cümle şaşkınlıktan ziyade, sonraki cümle ile gerçek anlamını buluyor.
yabani adami kiskandi diye yorumladim.....bi anormallik göremeyen tek kişi değilim di mi?