Kızlardaki uzun tırnak sevgisi

Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü
Ben hiç sevememişimdir uzun tırnakları. Sahte olanlarını da hiç kullanmadım. Sahtesini ve gerçeğini sevenler var tabi ki. Hayat zor olsa gerek.

xdx.png

Kim uzun tırnaklı birinden böyle bir kurabiye yemek ister :)

Aşcı olunca çok çok uzun tırnaklı olamıyorsun ne yazık ki. Alışmadık öyle kaldı.

• Beğen
Tepkiler: 0
Ooo kadında çok güzel olur ben severim. Midem falan bulanmaz benim temizse her şekilde temizdir.

Kendi adıma tercih etmiyorum.

Parmaklar ve tırnak kısmı kırmızı cizgim , sevgilim olacak kişinin parmaklarını ve tırnak bölgesini inceler öyle ilişkime devam ederim o kısımlar kusursuz olmalı.

su yasıma kadar hep uzundu. sonra böyle dipten kesmeye basladım. of ne rahatlıkmıs bee. simdi yine uzun gerci baya, üsendiğim icin kesmeye

Parmaklar ve tırnak kısmı kırmızı cizgim , sevgilim olacak kişinin parmaklarını ve tırnak bölgesini inceler öyle ilişkime devam ederim o kısımlar kusursuz olmalı.
Diz kapagi bitti simdi tirnak-parmak fetisi haa.. sen bu kafayla sadece biten iliskiye devam edebilirsin.:D:D

Iyi yonunde bak lan kari kiz dirdiri yok, hepsi senin falan..

Ama bakimlilarsa güzel duruyor simdi.

@Bahtiyar benim diz kapağı fetişt'im yok yahu ben sadece ayakları ve diz kapağı güzel kadınları hoş buluyorum bi derin yırtmaçlı elbise giydiklerinde nekadar güzel göründüğünü bilemezsin ?
şu megan kekosunun diz kapagına ve ayagına bak bildigin ceset
yani şu tarz ayak ve diz kapagı begenmıyorum diye fetiştçimi oluyorum kardo?
yani gerçi bu fotodada agzı burnu kaymıs cırkın cıkmıs ama megan gerçekten sexi ve hoş bir kadın
bu tür detaylara önem vermesi gerektiğini düşünüyorum

5d78e5bd45d2a023a0d4584a.jpg

bide bu ayaklara ve diz kapagına bak ne kadar derin bir fark oldugunu anlıyabilirsin ? :D

ayakları-güzel-olan-kadın_1542335_m.jpg

hiç degilse megan fox'un ayaklarından cok daha iyi ve ötede güzelige sahip o bile yeter tam olarak kusursuz olmasa bile :D

images (15).jpeg

Şöyle tırnaklarla nasıl yaşıyolarr zorrrr
Hafif uzun seviyorum tırnaksız olmuyo kavgada filan ajsng

@Bahtiyar benim diz kapağı fetişt'im yok yahu ben sadece ayakları ve diz kapağı güzel kadınları hoş buluyorum bi derin yırtmaçlı elbise giydiklerinde nekadar güzel göründüğünü bilemezsin ?
şu megan kekosunun diz kapagına ve ayagına bak bildigin ceset
yani şu tarz ayak ve diz kapagı begenmıyorum diye fetiştçimi oluyorum kardo?
yani gerçi bu fotodada agzı burnu kaymıs cırkın cıkmıs ama megan gerçekten sexi ve hoş bir kadın
bu tür detaylara önem vermesi gerektiğini düşünüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 28103

bide bu ayaklara ve diz kapagına bak ne kadar derin bir fark oldugunu anlıyabilirsin ? :D

Ekli dosyayı görüntüle 28104

hiç degilse megan fox'un ayaklarından cok daha iyi ve ötede güzelige sahip o bile yeter tam olarak kusursuz olmasa bile :D

Derdini s****** harbiden.. neyse sabah 6.30 ise uyanacam. Ben yatanzi pampa.

Geri