Kızlarda Şansım

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Kızı beğeniyorum örneğin yaşı büyük çıkıyor başka bir kızı beğeniyorum görüyorum bakışıyorum ortalıktan kayboluyor yada başka şehre gidiyor yada vazgeçiyorum hiç şansım yok

derdini seveyim ya :mrslkm:

Önce kızların konuştuğu dili öğrenmen lazım.

oturdum ciddi yorum yaptım şimdi gidiyorum

smv_curve1.jpg

Kimse de merham olmamış yarana kardeşim. Yukarıdaki grafikle açıklayayım bak sana: Sexual Market Value yani SMV denilen bi olay var. Cinsel çekim değeri demek. Tabloda gördüğün gibi kadınlar 15 yaşından SMV'nin tavan yaptığı 23 yaşına kadar sürekli değer kazanırken, erkekler o yaş aralığını türlü badirelerle, gönül yaralarıyla kapatıyor.

Bir kadın 15-23 yaş aralığında aynı anda beş erkekle birden konuşup, serbest piyasa değerlendirmesi ile kendini en iyi adaya yamama tercihinde bulunabiliyor. Ama senin gibi şanssız kardeşlerimiz de bazen o sonuca ulaşamıyor. Bu duruma üzülmeli misin? Tabi ki hayır. Kadınlar 23 yaşında zirveyi gördükten sonra yaşları ilerledikçe SMV'leri düşmeye başlıyor. 15-23'te avro gibi dolar gibi aniden zirveyi görürlerken, bi anda devalüasyon karşısındaki Türk lirasına dönüyorlar.

Grafikte görebildiğin gibi 30 yaşında erkek-kadın SMV'leri eşitleniyor. O noktadan sonra erkeklerin amansız yükselişi başlıyor. Zaten o zamana kadar işinde, gücünde, kariyerini, gelirini, giderini hesaplamış, belirli bir hayat görüşü, duyarlılığı oluşmuş, bağımsız şekilde keyif çatar insanı oluyorsun. İster evlenir, ister goygoy yaparsın. Ondan sonrası da sana kalmış.

Aynı benim hesap.

bende beğeniyorum sular kesiliyor yada elektirikler gidiyor yada okullar tatil oluyor.

ben şanslıyım
kızlar şanssız

Geri