Kızlarda En Gıcık Olduğunuz Haraketler Neler..?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Kızlarda En Gıcık Olduğunuz Haraketler Neler

İlk ben cevap verim:

Çok bilmişlik taslamaları...:asd::asd::asd::cici:

QEQOLUQ

abi-kelimesini-kullanan-kiz_1126085.jpg

Kapalı bayanların çoğunda bunu görüyorum bel altı konuşmalardan rahatsız oluyorlar ama kendileri bunu yaparken o kadın gidiyor sanki hiç o konuşma onların ağzından çıkmamış gibi ortamda muhabbete devam edip bide şakşakcılığını yapıyorlar işte o zaman onun ağzına kürekle vurasım geliyor..

Hayattan nasibini almamış kadın erkek farketmez şımarıklıklardan ,hazetmiyorum .

Evden çıkarken uzun uzun hazırlanmaları
Yok kıyafetiydi kombiniydi makyajıydı zartıydı zurtuydu
Valla ben telefonu ve evin anahtarını alıp hemen çıkıyorum
Eski bir sevgilim vardı kapıda bir saat bekletirdi beni
Kanser ediyordu bekletmekten

bu karılarda sıra kültürü yok. toplu taşıma kuralı yok. püh bunlara paldır küldür girişiyorlar. yaşadığın yerin kurallarına uyacaksın, uyamıyorsan defol git köyüne pis. bi gün saçlarını elime dolayacağım birinin.

Kapris - kıskançlık- hep rol hep plan hep ben ben ben manyaklığı

Sokak ortasında saç baş kavga edenler ve küfürlü konuşanlar

Kendini bir şey sanan,insanları hafife alan,dedikoducu,yakınmış gibi davranan ama ardından kuyu kazan,cıvık cıvık tavırlar sergileyen,başkalarının alanına saygısızca atlayan,küfürbaz kadın tipleri...

Ilgi cekmek icin sacma sapan davranan konusan, simarik ve ozellikle kufurlu konusan kizlara gicik degil deli oluyorum resmen

kızlar gıcık haraketler yapmayın ya
neden yapıyorsunuz

Erkek,erko, adam kelimeleri arasında mekik çekerek kafayı ideal bir erkeğin nasıl olması gerektiği ya da gerekmediği ile ilgili açıklamalarla bozmuş olmaları (boyu, huyu ,adam dediğin x olmalı, geliri şu olmalı vs.) sıradan öylesine bir görüşten bahsetmiyorum hani her denk geldiğinde adeta kutsal bir vecibeleriymiş gibi bunu yapanlardan bahsediyorum.
Gıcıklıktan ziyade aşırı itici bi hal katıyor.

Genel olarak sakız , kadın erkek hiç fark etmiyor kriz geçiriyorum :D

Geri