Kızlarda askere gitseydi sizce erkekler bekler miydi ?..

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü

KızLarda Askere gitseydi Sizce ErkekLer bekLermiydi ?.

• Bekler

Kullanılan: 5 23.8%
  • Beklemez

Kullanılan: 15 71.4%
  • Diger

Kullanılan: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
KızLarda Askere gitseydi Sizce ErkekLer bekLermiydi ?.

Kızlar bekler ama erkekler beklemez belki bekliyormuş gibi yapabilirler :D

BekLerdik ama qeLene kadar da askerden HerSeyi Yapardık :D qeLdikten Sonrada Ben Hep seni düşündüm cok bekLedim Der yırtardık :D

CakozLadın Kötfteyi de Coqu Erkek BekLemez :) She adam Zenqin Parası Var Etrafında 100 LerCe Hatun var BekLermi BekLemez :) kızLar BekLermi SorSanızya Birde ! Benim Cevabımı Orda da qöRün ..

ßen zaten Sadık Erkek bekler dedim.İster zengin oLsun ister fakir oLsun Aşkına Sadık Olan insan bekler.

yok bazı aRkadasLar yanLıS anLadı hiC Bir erkek BekLemez SanıLdı qibi oLdu ?Sadık ise qerCekten bekLer o Erkekte Bayanda ..! Sana Sözüm yok SheCik :)

Sadece askerlik için dgl ki gerçekten seviyorsa sadık kalır. Yoksa herşeyi yapar :)

Jarule İyi Niyetli Ve Espirili,Burda da Böle Bir Cevap Verdi.Bizde Bunu Bildiğimiz İçin Cevabımız esprili Oldu.Amaç Eğlenmek, İyi Vakit Geçirmekse Lütfen Art Niyet Aramayalım.

JaruLe bende geneL konuştum ne varrrr :D burdada bagırtmayın beni :p

Beklemez Tabikide İllaki Bişi Yapar :D GuLSe Şunu Anlamadım Şıklarda Diğer Şıkkı Var Ne İş Yani

2 Kişi Aynı Andamı Felan filan :D :D :D

Kendi şıkLarımLa bırakmadım yani beLki farkLı düşünce beLirtirsiniz die :D Diger işteee ;)

Geri