kizlara yaranabilmek icin onlari surekli oven erkek

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Pek zararı yoktur övülmek herkesin hoşuna gider . Bunun aksi egosu boyundan büyük olanlar var ki evlerden ırak

Red

Tüm karşıt görüşlü erkeklere terorist etiketini yapıştırdın ve kızlarına yalakalık yaptın ve sonuç ortada. Karşıt görüşlü kızları övdün, yaladın, yuttun... Sonuç, senden bir cacık olmaz...

Ne ile övdüğü önemli.

Anu;3998821]

Red
Tüm karşıt görüşlü erkeklere terorist etiketini yapıştırdın ve kızlarına yalakalık yaptın ve sonuç ortada. Karşıt görüşlü kızları övdün, yaladın, yuttun... Sonuç, senden bir cacık olmaz...

Ne diyosun la sen degisik. canin mi sikiliyor. su forumda kimlerin pesinde kostugun, tekmeler yedigin biliniyor. Bir tane kiz ciksin ona asildigimi, birsey teklif ettigimi söylesin alnindan öperim. O kadar ezik degilim cok sükür senin gibi...
kendi adina konus. Bana YPG yi översen yapistiririm tabi. YPG Terör örgütüdür.

Bu konuya cok dikkat edenlerden biriyim. Kadinlara saygili olan erkek elbette hos gorunuyor lakin bu saygisinin altinda baska bir amac guttugu belli olanlar hayli itici geliyor bana. Ve bence kendine saygisi olan ve azicik akli olan hicbir kadin bu tarz erkeklere prim vermez anca guler gecer. Seviye güzel şey. Herkese soylendigini bildigimiz seyleri duymaktan hoşlanacak değiliz değil mi? .p.

Bir de bunun "bir bayana yaranabilmek için arkadaşını gömen" türü mevcut.

Yaranamadım yavrum yaranamadım.

Hemcinslerimde en tiksindiğim erkek türü. .

Bence kızlara yaranabilmek için onları sürekli öven erkekleri, kızlara yaranabilmek için onları hiç övmeyen erkekler kıskanıyor.
Bunu yazabilmek için çok uğraştım, telefondan zor oluyormuş yaaa=)

Geri