Kızlara Soruyoruz ?

• Kullanıcı Sır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü

ok-gif-kizlar.gif

Erkegin İlk Neresine Bakarsın ?

Son düzenleme:
böyle bir fetişlik varmış : D
anlamıyorum yani kaşımız gözümüz saçımız var neden yani
aslında ıtıraf edıyorum (: yane sımdı hemsıreyım yemın ederım bazı hastaların götü kadınlardan daha guzel neden ya ? buna acıklık getır ((((:

aslında ıtıraf edıyorum (: yane sımdı hemsıreyım yemın ederım bazı hastaların götü kadınlardan daha guzel neden ya ? buna acıklık getır ((((:
ilk defa senden duydum böyle bir şey : D
senin durum enteresanmış
aslına bakarsan şöyle bir şey var kızlar hemcinslerine daha çok bakıyor : D

ARKADASLAR SORU BU:
Erkegin İlk Neresine Bakarsın ?

BIR ERKEGI ILK KEZ GORUYORSUNUZ. YANINIZDAN GECIYOR OLABILIR. KARSINIZA CIKMIS OLABILIR ANIDEN VEYA BIR RESTORANDA GOZ GOZE GELMIS OLABILIRSINIZ. BU DURUMDA O ERKEGIN ILK NERESINE BAKARSINIZ? SORU BU ARKADASLAR. YANI KALP MALP GORMUYORSUNUZ ILK BAKISTA, ONEM VERDIGINIZ BU OLSADA. O YOK O AN. NE GORUYORSUN ILK BAKISTA? NESINI?

ANLIYOR MUSUNUZ?
1670316888283.png

İlk yüzüne bakarım. Dişleri bakımlı mı? :) Saçlarına bakarım temiz mi ve saç traşı olmuş mu?
Stilini incelerim sonra, giydiklerini yakıştırmış mı? Bakımlı mı? Kokusuna bakamam belki ama almaya çalışırım. Hoş kokuyor mu vs vs... :))

Yeğenim erkiğe parça parça bahilmaz. Yohardan aşağı süzülür. Süzme süresi ne gadar uzuun ise o gadar eyidir.

Kendi adıma çekici gelen bir yönü yoksa hiçbir şekilde dikkat etmiyorum. Çekim de bana özeldir yani çoğu kadının ayılıp bayıldığı tipler bana çekici gelmiyor. Çekim oluşursa işte o zaman ne konuştuğu, üslubu ve tavrına dikkat ile başlarım. Karakteri, zekası, duruşu ve kalitesi her şeyden önemlidir.

boyuna posuna bakarım 1.90 boy alti erkeklerle ilgilenmem
saçlari guzel olmali
ter.kokmamali ter koktugunu sezersem ayrilirim direkt
zengin olmali hesap odetmemeli bana
lüks mekanlara goturmeli beni
elleride güzel olmali killi parmakli elli eli tutamam ben kbakmasin
EmcHz9.jpg

abi soru kadınlaraysa kesin o erkek isimler yazmıştır dedim 7/3 tutturdum asdlksad ulan olm ya konu bait yapmayın şunu yazmak zorunda kaldım ben de sizin yüzünüzden ***m

Geri