KIZLARA SORARSAK sevgiliniz yok bulmak istiyorsunuz ama güvenilir biri olmalı..

Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü

KIZLARA SORARSAK sevgiliniz yok

• İnternetten

Kullanılan: 0 0.0%
  • Okuldan

• Dışardan

• Arkadaşımın bulduğu biriyle

• Akrabalarımdan

• Kullanılan toplam oy
    0
KIZLARA SORARSAK sevgiliniz yok bulmak istiyorsunuz ama güvenilir biri olmalı nerden bulursunuz?

sevgili bulmak asdsljfdksdhf o nasıl bi tabir ya xd

Hatta İlk alısverısınıze 50 Tl ındırım cekı kazanıyorsunuz :bekle

hatta böle anket açan biri olmalı değilmi ?

Birakin bu isleri. Sanki 'sevgili' yok ise yasanmiyor. Peh :D

O halde ruh eşini bırak..yanlız yaşa

Ruh esini bulduysan, zaten birbirinizi birakmazsiniz. Fakat yok ise, surekli arayis icinde isen, hic bulmazsin yada bulursun, ama onunla da bir sure sonra ayrilirsin (sirf 'yalniz kalmayim, yalnizlik bana kotu geliyor' diye ararsan, acele ile aramis oluyorsun ve buldugun kisi sana gore olmayabilir, bunuda bir sure sonra anlar, kim bilir ayrilirsin. E ne anladin? Gene yalnizlik)

Benim demek istedigim bu: Yok ise, oyle yasamayi da bileceksin, ogreneceksin.

Ruh esini bulduysan, zaten birbirinizi birakmazsiniz. Fakat yok ise, surekli arayis icinde isen, hic bulmazsin yada bulursun, ama onunla da bir sure sonra ayrilirsin (sirf 'yalniz kalmayim, yalnizlik bana kotu geliyor' diye ararsan, acele ile aramis oluyorsun ve buldugun kisi sana gore olmayabilir, bunuda bir sure sonra anlar, kim bilir ayrilirsin. E ne anladin? Gene yalnizlik)

Benim demek istedigim bu: Yok ise, oyle yasamayi da bileceksin, ogreneceksin.
Aybalam haklısın diyorum:)

Kızlar güvenmek istiyor ama nedense hep zengin ve yakışıklı erkeklere güvenmek istiyor

Şahsen ben şok marketlerine her gün bakarım. Çünkü, "hepsi iyi marka, fabrikadan halka" skadjkl

ulen bu şimdi reklam oldu mu, sadece bir takım esprikli bir şeyler yapmak istedim

Geri