Kızlar tipe mi kişiliğe mi bakar?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Napolyon’un da dediği gibi “para, para, para; ille de para
:sırıt:

(Genelleme yapmadan söylemek gerekirse) Ergenlik döneminde tipe bakarlar, yaş belli bir döneme geldikten sonra tiplisinden yedikleri kazıktan sonra kişiliğe bakarlar. Daha sonra maddi sıkıntılar çektikten sonra paraya bakarlar ki haklı olabilirler. :)

Paran varsa yancıkta.. :D

(Genelleme yapmadan söylemek gerekirse) Ergenlik döneminde tipe bakarlar, yaş belli bir döneme geldikten sonra tiplisinden yedikleri kazıktan sonra kişiliğe bakarlar. Daha sonra maddi sıkıntılar çektikten sonra paraya bakarlar ki haklı olabilirler. :)

hay ağzın bal yesin.
ben de yıllarca merak etmiştim, "ulan bu kızlar niye beni hiş tercih etmiyor" diye :/

meğer ergenlikteki tipsizlik, belli bir yaşa gelindiğindeki kişilik ve tiplisinden kazık yiyen çektiği parasızlık :liv:

Once tipe sonra kisilige.
Kizlara ozgu degil ayrica bu olay.

günümüz insanı cinsiyet farketmeden tipe bide araba modeline ha birde eve birde etikete bakıyor
kimse kimseyi kandırmasın
istisnalar elbette vardır lakin durum tam olarak bu

tipe bakıyorum kesinlikle ııyy çirkin adamı napiyim be karaktersiz olabilir.

Ruhun güzelliği, bedenin güzelliği kadar kolaylıkla görülmez.
Aristoteles

Tipe bakıyorum ben de,çirkin adam seviyorum skjdk.

Önemli olan ruhtur. Güzel bir çehre de güzel bir ruh yoksa neye yarar.
Euripides

tipi güzel olup kişiliksiz olan erkeği ne yapayım

kişiliğine tabiki

çok şükür Tuncayda ikiside var :k1:

- Kabugu kirilan sedef uzuntu vermesin sana, icinde inci vardir.

Hz. Mevlana

Floresan lambalarda starter bulunur. Lambayi ilk tutusma gerilimine getirmeyi saglar. Starteri artik devreden cikarsaniz bile lamba yanmaya devam eder.
Burada Tip denilen sey ilk tutusma gerilimini saglar. Devreyi tamamlayacak olan karakterdir.

Geri