Kızlar sizden güzel bir kız görünce kıskanıyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Kızlar sizden güzel bir kız görünce kıskanıyor musunuz?

Öyle huylarım yok, Allah sahibine bağışlasın der geçerim

Geçtiğimiz gün mağazada ilgilenen kız hem çok sempatik hem de çok hoş bir yüzü vardı. Çıkarken teşekkür ettim kendisine çok güzel bir yüzü olduğunu da belirttim.
Güzel kadını kıskanma duygusunu düşünürken bile kafamda kuramadım.

Geçtiğimiz gün mağazada ilgilenen kız hem çok sempatik hem de çok hoş bir yüzü vardı. Çıkarken teşekkür ettim kendisine çok güzel bir yüzü olduğunu da belirttim.
Güzel kadını kıskanma duygusunu düşünürken bile kafamda kuramadım.
Ben de tanimadigim insanlara bunu yaparim, sirf guzellikte degil aslinda giyimi, parfumu, cocugu, kopegi hosuma giderse belirtirim. Hem birilerinin yuzunu gununu guzellestirmek kadar guzel birsey var mi ? Gonul almak bu kadar basit birsey aslinda. Insanlar yillarca birlikte yasayip birbirine sarilmiyor bile. Oldukten sonra mezarinda ot ayikiyorlar ama. Konu nereye geldi ay :emoji_smirk:

kim ne derse desin kadınlar birbirini kıskanır. ya kendinize itiraf edemiyorsunuz ya gizliyorsunuz bu durumu.
cuma günü mesai sonlarına doğru bir bayan arkadaşımız saçımı şu renge mi boyasam, şöyle mi yapsam vb. sorularla arkadaşlara soru soruyordu. yine bu duruma sessiz kalamadım ve kadın arkadaşlara sormamasını söyledim : / ''çok iyi olur aşkım, sana çok yakışır bir tanem, şöyle yap, böyle yap'' sözlerine ve sonrasında birbirlerine öpücük atmalarına dayanamazdım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Durduk yere kimseyi kıskanmam ve güzele güzel derim her zaman. Hatta güzel kız görünce benimde içim açılıyor.d

uuu zaten cogu kadin benden guzel. hayatimi baskalarini kiskanmakla ve baskalariyla kendimi kiyaslamakla mi gecireyim :emoji_unamused: gunun sonunda guzel veya cirkin, kimseye bayilmadigim icin no prob

kendi ışığına güvenen bir kadın, herhangi bir kadının parlamasını kıskanmaz….. canım kadınlar, hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz…. şu erkolara inat gelin sarılalım<34

Moderatör tarafında düzenlendi:
soru kızlar diye başlıyor, bilmem farkında mısınız kendinden yakışıklı birini görünce çatlayan erkekler…
benim de hiç böyle bi huyum yok, öff maşallah dediğim de oluyodur böbjbj neden kıskanayım

Güzel kızları severim ama ilgi alanım değiller

her konuda benden iyiyse kıskanırım ya..o da biraz zor şu devirde ya da ben henüz denk gelmedim

Kadınların en büyük rakibi diğer kadınlardır, kadınlar diğer kadınlardan daha güzel olmak için yarışır. Aksi durum doğaya aykırıdır zaten..
Hiçbir kadın manitosu için değil, kendini iyi hissetmek ve rekabet halinde olduğu diğer kadınlardan daha güzel olmak için süslenir..
- ay çok güzelsin
- ay çok yakışmış
- ay seni çok beğeniyorum

Bu gibi kelimeleri kadınlar kendi arasında çok kullanır.. %87 oranında samimi ve içten değildir..
Bu konu benim uzmanlık alanım çocuklar..
Güzel kadın görünce, muz görmüş maymun gibi olan erkekler ile kadınların bakış açısı kıyas olmaz.

Bir kadın, bir kadına güzel olduğunu niye söyler ki yani karşıdaki kadın güzelliğinin farkında değil mi amaç ne anlamadım

Kızlar ne güzel yorumlar yapmış ama şu erkolara bakın. Sjksjsk

Geri