Kızlar ofsaytı anladınız sıra iddadaki sistemi anli öğrenmeniz

Konu sahibi son olarak 2142 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sorun da o ya, "esprili anlatım".
Espri orada bayanların bir kaç erkekle birlikte olmaları ve onun sonunda elleri boş olmasıdır aslında.
İnce bir cımbız orada çekilmeli, dikkatle o konuda yoğunlaşmalı ki bence haklıyım.

Bayanların ilgi alanı sadece erkeklerde değildir ki, onunla ilgili olan her konuyu anlasınlar.

Kusura bakmayın konunuzu karalamak istemezdim ama düşüncelerimi söylemeden de geçemedim. @ZiFiR

Dipnot:Bazı cımbız cümleler ya da kelimeler hayat sınavlarının sonuçlarıdır.

sanırım bu yazıda biraz kadınların feminist taraflarına dokundu haklı olduğunuzu kabul ediyorum kadın erkek ayırmayalım yalnız çürük her iki tarafda da olabilir :)

Yeryüzündeki tüm gerekli buluşlar kadınlara aittir zaten. Ülke idareleri ve tüm büyük başarılar da buna dahildir. Kadın ne yapıyor? Ne yapabiliyor?

Daha kendi özgürlüğünü kazanamamış, gereklilik yumakları. . .

Bu mesaj, cımbızlı, taraklı, permalı, incikli, boncuklu feminen şimşekleri üzerine çekebilecek potansiyeli fazlasıyla içinde barındırır. Ama kılavuz ister, ki görünürde olsun o muhalif köy.

İlgiyle yazdıklarını takip ediyorum Phoibos.

Saatlerce kırmızı badinin altına mavi kot pantolon mu yoksa siyah tayt mı giyeceğini düşünmek zorlu bir süreç dostum. Haksızlık ediyorsun bence.

Böyle yaparak kadınları küçümsemiş olmuyor musun?
o halde ben de şöyle yazayım;

bi kale nin içine topu sokmak için 11 tane adam peşinden koşuyorlar ve bununla eğleniyorlar.

ya da; karşı cinsle birşeyler yaşamak için takla atacak kadar zorlu bir süreç yaşayanlar içinde üzülmüyor değilim doğrusu. Sizce?

ya da siz adet görseydiniz sanırım bunu büyük bir başarı olarak algılar dünyayı kurtarmış kadar olurdunuz belki de.

neyse neyse..

buarada cinsiyetçilik yapmaya lüzum yok.

bilmek zorunda değiliz.
siz de bilmek zorunda değilsiniz.
ilgi alanı herkesin aynı olacak diye bir kural yok.
Dünya yı buyrun siz kurtarın.

Bir erkeğin beğenilerini,yaptıklarını küçümser vaziyette yazınca egom çok tatmin oldu.

Feminist değilim. Alıntı yapıp yazma sebebim hiç bir hemcinsimin neden cevap vermediğini bilememem. Zira açık seçik ikinizinde yaptığı ''dalga geçme''yi görünce hiç hoşlanmadım.

mümkünse etiketlemezseniz sevinirim.

ben de ikinizin yazdıklarını ilgiyle takip ediyorum.

Böyle yaparak kadınları küçümsemiş olmuyor musun?
o halde ben de şöyle yazayım;

bi kale nin içine topu sokmak için 11 tane adam peşinden koşuyorlar ve bununla eğleniyorlar.

ya da; karşı cinsle birşeyler yaşamak için takla atacak kadar zorlu bir süreç yaşayanlar içinde üzülmüyor değilim doğrusu. Sizce?

ya da siz adet görseydiniz sanırım bunu büyük bir başarı olarak algılar dünyayı kurtarmış kadar olurdunuz belki de.

neyse neyse..

buarada cinsiyetçilik yapmaya lüzum yok.

bilmek zorunda değiliz.
siz de bilmek zorunda değilsiniz.
ilgi alanı herkesin aynı olacak diye bir kural yok.
Dünya yı buyrun siz kurtarın.

Bir erkeğin beğenilerini,yaptıklarını küçümser vaziyette yazınca egom çok tatmin oldu.

Benim düşüncemle kadın 'kadın'lığından ne kaybeder?

Çoğu maçta-en çok da seyircisiz oynama cezası verilen maçlarda- statları dolduran bayanları göz ardı ediyorsun. Sporun ve fanatizmin cinsiyeti yoktur. Öte yandan 'parisien' modaya uygun bir topuklu ayakkabının peşinden koşabilecek on bir kadın tanıdığına da bahse bile girebilirim.

Erkeğin karşı cinsle yakınlaşması dediğin gibi yüzeysel ve biyolojik çıkara mı dayalı? Latin dizilerinin etkisinden mi bu çıkarımın? İlyas kimdi, Asya kimdi, sevgi ne demekti, aynı kuşak ve kültürdeniz sanıyordum.

İnsanlık tarihine az çok katkısı olmuş kadınlar regl olmadı öyleyse. Jeanne d’Arc, Jane Austen, Marie Curie, Emmeline Pankhurst, Emily Dickinson, Helen Keller, Amelia Earhart, Dorothy Hodgkin, vs.

Cinsiyetçilik mi, ne münasebet?
Buyrun dişi smile. :kiki:

Hayat müşterektir, klişesiyle bitirelim o halde. Çünkü:

Alıntı yapıp yazma sebebim hiç bir hemcinsimin neden cevap vermediğini bilememem. Zira açık seçik ikinizinde yaptığı ''dalga geçme''yi görünce hiç hoşlanmadım.

Bu kısımda da yazdığın gibi aslında başka bir göndermem vardı, hedefine ulaşmadı. :gone_nuts:

Benim düşüncemle kadın 'kadın'lığından ne kaybeder?

Çoğu maçta-en çok da seyircisiz oynama cezası verilen maçlarda- statları dolduran bayanları göz ardı ediyorsun. Sporun ve fanatizmin cinsiyeti yoktur. Öte yandan 'parisien' modaya uygun bir topuklu ayakkabının peşinden koşabilecek on bir kadın tanıdığına da bahse bile girebilirim.

Erkeğin karşı cinsle yakınlaşması dediğin gibi yüzeysel ve biyolojik çıkara mı dayalı? Latin dizilerinin etkisinden mi bu çıkarımın? İlyas kimdi, Asya kimdi, sevgi ne demekti, aynı kuşak ve kültürdeniz sanıyordum.

İnsanlık tarihine az çok katkısı olmuş kadınlar regl olmadı öyleyse. Jeanne d’Arc, Jane Austen, Marie Curie, Emmeline Pankhurst, Emily Dickinson, Helen Keller, Amelia Earhart, Dorothy Hodgkin, vs.

Cinsiyetçilik mi, ne münasebet? Buyrun dişi smile. :kiki:

Hayat müşterektir, klişesiyle bitirelim o halde. Çünkü:

Bu kısımda da yazdığın gibi aslında başka bir göndermem vardı, hedefine ulaşmadı. :gone_nuts:

1. Bahsettiğin hemcinslerimi bende sevmemekle beraber genellemelerin insan kafasında yanlış çıkarımlar yapmasına sebep olduğunu iyi bildiğine eminim.

2.forumda da okuyorum kızların futbol sohbeti bi yere kadar çekiliyor evet ama sonrası inanılmaz berbat. Kadınlarda ego had safhada da olabilir.

3.ortada bi çıkardan bahsetmiyorum bu uğurda yapılan davranış ve tutumların ışık hızıyla değişikliğe uğramasını komik buluyorum.

4. İnsanlık tarihine göz attığımız zaman kadınların zorlu süreçlerden geçtiği gerçeğinide gözardı etmeyeceğini düşünüyorum. (bu katiyyen bi sidik yarışı değil sadece sezarın hakkı sezara)

5. son yazdığın şeyi okumamla beraber o mesajı anlamış bulunuyorum keşke en başından biraz daha ipucu verseydin.

Şans oyunlarında bile erkek misal veriliyor anlıcamız varsada anlamayız ki :)

5. son yazdığın şeyi okumamla beraber o mesajı anlamış bulunuyorum keşke en başından biraz daha ipucu verseydin.

Yağma yok, topuklu ayakkabının ızdırabı nedir bilir misin Serap? :morgz:

314fs61.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri