Kızlar ofsaytı anladınız sıra iddadaki sistemi anli öğrenmeniz

Konu sahibi son olarak 2142 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızlar; ofsaytı anladınız. Şimdide; iddadaki sistem olayını öğrenmeye çalışıyorsunuz.

Bakın anlatıyorum,

Hoşlandığınız 3 erkek olduğunu varsayalım.
Bunların isimleri ahmet-osman-mehmet olsun. Bu 3 kişiyi; bir buluşma yerine çağırdığınız da garanti gelecek ilk 3 kişi olarak görüyorsunuz ve;

daha sonra semih ile tanışıyorsunuz bir otobüs durağında. Semih'ten cep telefonunun numarasını aldınız ve onuda listeye aldınız.
Otobüste yan koltuğunuzda oturan erkekten de etkilendiniz; hoşunuza gitti bununda adı serdar olsun bunuda listeye alıyoruz.

Etti mi 3 bankonun yanına 2 tane olursa olur dediğiniz 2 erkek daha? Tabi yetmiyor;

face'de fotoğraflarını beğenen okan'ı da alıyoruz listeye. Hep gözgöze geldiğiniz ama pas vermediğiniz taner'i de alalım bu listeye. Ne oldu şimdi?

3 tane garanti gördüğünüz erkek; 4 tane de sonradan eklediğimiz kişi.

Sonra da hepsine aynı anda buluşma teklifi ediyoruz. Sonra dan eklediğiniz 4 eleman buluşma yerine geliyor; 3 hoşlandığınız ve (banko gelir gördüğünüz) erkeklerden birisi; gelemeyeceğini söylüyor.Ve buluşma yerine gelemiyor.

Ne oldu şimdi? 6 tane kişi orada, ama bir tane banko gelir gördüğünüz erkek orada yok? Yani ne oldu.

4 tane süpriz geldi; 3 banko maç'tan 2si de geldi, ama tek banko maçtan patladınız. Yani;

(garanti gelir diye gördüğünüz şey yüzünden, sistem kuponunuz patladı)

Ve elinizde koskoca bir 0 var.

(biraz acı oldu ama), anlamayan kız olacağını sanmıyorum.

- Hesapları ödeyin ve kalkın. İkramiye kazanamadınız.​

Bu ne yahu kocahisar :p
Kizlar bu tur sacmaliklara kafa yormadiklari icin ogrenme geregi duymuyorlar desek daha dogru olur :p

Sahsen ofyast veya iddiayi bilsem ne olur bilmesem ne olur :p

Erkekler bu tur sacmaliklara kafa yormayi seviyorlar demek ki, biz beynimizi gerekli seyler icin yoruyoruz fark burada :p

Bu ne yahu kocahisar :p
Kizlar bu tur sacmaliklara kafa yormadiklari icin ogrenme geregi duymuyorlar desek daha dogru olur :p

Sahsen ofyast veya iddiayi bilsem ne olur bilmesem ne olur :p

Erkekler bu tur sacmaliklara kafa yormayi seviyorlar demek ki, biz beynimizi gerekli seyler icin yoruyoruz fark burada :p

Yeryüzündeki tüm gerekli buluşlar kadınlara aittir zaten. Ülke idareleri ve tüm büyük başarılar da buna dahildir. Kadın ne yapıyor? Ne yapabiliyor?

Daha kendi özgürlüğünü kazanamamış, gereklilik yumakları. . .

:d çoğu kız ilgilenmez ama ilgilenen var illaki :d

Surekli aksini kanitlamak icin kullanilan banal sebeplerden bir tanesi.
"buyuk mucidler kimler ?", cevap : erkekler :honk:

Uretkenlik bu kadar.

Kaiken şahsım adına konuşuyorum benim herhangi bir derdim yok ofsaydı iddayı öğrenmek istiyen kızlara bir kıyak yaptım sadece

Kaiken şahsım adına konuşuyorum benim herhangi bir derdim yok ofsaydı iddayı öğrenmek istiyen kızlara bir kıyak yaptım sadece

Hadi ordan kiyakmis :p

Sen bunlari varya altta ki seye anlat :p
images

Yeryüzündeki tüm gerekli buluşlar kadınlara aittir zaten. Ülke idareleri ve tüm büyük başarılar da buna dahildir. Kadın ne yapıyor? Ne yapabiliyor?

Daha kendi özgürlüğünü kazanamamış, gereklilik yumakları. . .

Saatlerce kırmızı badinin altına mavi kot pantolon mu yoksa siyah tayt mı giyeceğini düşünmek zorlu bir süreç dostum. Haksızlık ediyorsun bence.

ZiFiR. benim takıldığım nokta, kızlar bu kadar çapkın mı gözünüzde.

Hani aldatıldınız mı hiç?

O yüzden mi bir bayanın 3 erkek ile birden buluşacağını kesin gözüyle baktırmanız.

Daha hoş bir dille anlatamaz mıydınız? Yoksa bu şekilde anlatmak daha mı keyifli geldi.

Üzgünüm, bakış açınızı kınadım. ZiFiR.

O yüzden mi bir bayanın 3 erkek ile birden buluşacağını kesin gözüyle baktırmanız.

Daha hoş bir dille anlatamaz mıydınız? Yoksa bu şekilde anlatmak daha mı keyifli geldi.

Üzgünüm, bakış açınızı kınadım. ZiFiR.

sizin bakış açınız '' sizin '' diyorum çünkü sizle konuşurken kelimeliri özenle seçmem gerekiyor :) sebepse yazıları cımbızla ayıklamanız insanların huylarını yaptıkları kötülük ve iyilikleri kadın erkek diye ayırırsak hatayı başta yapmış oluruz. bu konuda ki anlatıma gelirsek dikkat çekmesi gerekilen nokta iddaa yani şans oyunun espirili anlatımı.

sizin bakış açınız '' sizin '' diyorum çünkü sizle konuşurken kelimeliri özenle seçmem gerekiyor :) sebepse yazıları cımbızla ayıklamanız insanların huylarını yaptıkları kötülük ve iyilikleri kadın erkek diye ayırırsak hatayı başta yapmış oluruz. bu konuda ki anlatıma gelirsek dikkat çekmesi gerekilen nokta iddaa yani şans oyunun espirili anlatımı.

Sorun da o ya, "esprili anlatım".
Espri orada bayanların bir kaç erkekle birlikte olmaları ve onun sonunda elleri boş olmasıdır aslında.
İnce bir cımbız orada çekilmeli, dikkatle o konuda yoğunlaşmalı ki bence haklıyım.

Bayanların ilgi alanı sadece erkeklerde değildir ki, onunla ilgili olan her konuyu anlasınlar.

Kusura bakmayın konunuzu karalamak istemezdim ama düşüncelerimi söylemeden de geçemedim. @ZiFiR

Dipnot:Bazı cımbız cümleler ya da kelimeler hayat sınavlarının sonuçlarıdır.

Bir ara merak etmiştim sağolsun arkadaş öğretmişti ama gereksiz merak işte:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri