Erkekleri söylememe gerek yok zaten herkes biliyor, merak ettim kızlar neden yere tükürmüyor ? yada erkekler lama gibi neden tükürürler merak ettim fikirleriniz almak istedim. :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayrıca iğrenç bir şekilde ter kokan (özellikle yazın) kol altlarının sayesinde giydikleri t-shirtin su gibi olmasını gözlerimle gördüm. Şahsım adına bende bu saydıklarınızın hiç biri olmadı. İğrençliğin erkeği kızı yok diye biliyorum. Bence genelleme yapmak doğru değil.
olum su gibi olmasını bırakıp ter kuruyup üzerinde kristalize olarak kalanlar var akjasklajsl
böyle bişeyle toplamaya çalışsan ordan sofra tuzu bile çıkar .s.s
Daha onu saymadım bile iğrenç yahu. Paranız yoksa gidin 5 tl bile olsa koltuk altı deodorant kullanın arkadaş :/
epilasyon diye bişey var diyolar, çok iyiymiş .p
Yorumlara bir bakayım öyle yazayım düşüncemi derken yazmak istediğim her şeyi yazmışsın ben parmaklarımı yormayayım canım harfi harfine sana katılıyorumÇünkü biz çoğu zaman kibarız=) bazı şeyler bazen içimizden gelse bile nezaket icabı uzak dururuz.Erkekler rahattır, pek sıkıntı yapmazlar.Gömleklerinin düğmelerini açarak gezebilir, oturdukları zaman bacaklarını iki yana açabilir , ter kokabilir ve yere tükürebilir.Rahatsız olmazlar bunlardan, örnekler çoğaltılabilir tabi=) Ama biz kibarlığımızdan ve süsümüzden ödün vermemek için yapmayız bunları.Ayrıca iğrenç zaten =)
=) Benim gibi düşünenlerin olduğunu biliyordum:
Yorumlara bir bakayım öyle yazayım düşüncemi derken yazmak istediğim her şeyi yazmışsın ben parmaklarımı yormayayım canım harfi harfine sana katılıyorumHele şu bağırlarını acıp gezmeleri bitiriyor beni :zuha:
=) Benim gibi düşünenlerin olduğunu biliyordum:Sen yorulma ben yorarım kendimi ikimiz için :p