Kızlar Neden Yere Tükürmez?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Erkekleri söylememe gerek yok zaten herkes biliyor, merak ettim kızlar neden yere tükürmüyor ? yada erkekler lama gibi neden tükürürler merak ettim fikirleriniz almak istedim. :p

Çünkü rujumuz akar .s.s alsjlkasjlas

Çünkü biz çoğu zaman kibarız=) bazı şeyler bazen içimizden gelse bile nezaket icabı uzak dururuz.Erkekler rahattır, pek sıkıntı yapmazlar.Gömleklerinin düğmelerini açarak gezebilir, oturdukları zaman bacaklarını iki yana açabilir , ter kokabilir ve yere tükürebilir.Rahatsız olmazlar bunlardan, örnekler çoğaltılabilir tabi=) Ama biz kibarlığımızdan ve süsümüzden ödün vermemek için yapmayız bunları.Ayrıca iğrenç zaten =)

Yere tüküren bir bayan görmedim ben ama söyledigin gibi erkekleri söylemeye gerek yok iykk :T:

Ayrıca iğrenç bir şekilde ter kokan (özellikle yazın) kol altlarının sayesinde giydikleri t-shirtin su gibi olmasını gözlerimle gördüm. Şahsım adına bende bu saydıklarınızın hiç biri olmadı. İğrençliğin erkeği kızı yok diye biliyorum. Bence genelleme yapmak doğru değil.

Ayrıca iğrenç bir şekilde ter kokan (özellikle yazın) kol altlarının sayesinde giydikleri t-shirtin su gibi olmasını gözlerimle gördüm. Şahsım adına bende bu saydıklarınızın hiç biri olmadı. İğrençliğin erkeği kızı yok diye biliyorum. Bence genelleme yapmak doğru değil.

olum su gibi olmasını bırak ter kuruyup üzerinde kristalize olarak kalanlar var akjasklajsl
böyle bişeyle toplamaya çalışsan ordan sofra tuzu bile çıkar .s.s

olum su gibi olmasını bırakıp ter kuruyup üzerinde kristalize olarak kalanlar var akjasklajsl
böyle bişeyle toplamaya çalışsan ordan sofra tuzu bile çıkar .s.s

Daha onu saymadım bile iğrenç yahu. Paranız yoksa gidin 5 tl bile olsa koltuk altı deodorant kullanın arkadaş :/

Çünkü biz çoğu zaman kibarız=) bazı şeyler bazen içimizden gelse bile nezaket icabı uzak dururuz.Erkekler rahattır, pek sıkıntı yapmazlar.Gömleklerinin düğmelerini açarak gezebilir, oturdukları zaman bacaklarını iki yana açabilir , ter kokabilir ve yere tükürebilir.Rahatsız olmazlar bunlardan, örnekler çoğaltılabilir tabi=) Ama biz kibarlığımızdan ve süsümüzden ödün vermemek için yapmayız bunları.Ayrıca iğrenç zaten =)
Yorumlara bir bakayım öyle yazayım düşüncemi derken yazmak istediğim her şeyi yazmışsın ben parmaklarımı yormayayım canım harfi harfine sana katılıyorum :D Hele şu bağırlarını acıp gezmeleri bitiriyor beni :zuha:

Yorumlara bir bakayım öyle yazayım düşüncemi derken yazmak istediğim her şeyi yazmışsın ben parmaklarımı yormayayım canım harfi harfine sana katılıyorum :D Hele şu bağırlarını acıp gezmeleri bitiriyor beni :zuha:
=) Benim gibi düşünenlerin olduğunu biliyordum::D Sen yorulma ben yorarım kendimi ikimiz için :p

pis oldukları için yutarlar onlar ıyy :D

Ben Bi Grup Teşko Kız gòrdum. Bir Tukurdu resmen 10 metre ileriye:D tazzikli su gibi valla:D Ben Utanirim cevreye karsi hos durmaz yakısık almaz diye tùkurmeyenlerdenim.

endofme öylesine kısa ve öz yorum atmış ki, gırtlağını şarjör misali kullanıyor sandım. :wink:

Genelde Kadinlar tükürüklerini envanterlerinde gizli bir silah olarak saklarlar. Erkeklerin yüzünde kullanmak icin :)

ben tüküren gördüm, görmez olaydım neyse o konuya girmeyeyim. hemen tükürmez diye kesin kanıya varmamak lazım. tükürenleride mevcut çünkü.

Mendil tasirlar yanlarinda. Oyle balgam gelince yutacak halleri yok .)

Geri