Kızlar Neden Küser ?

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü

Kızlar neden küser ?

• İşlerin çoktur aramayı unutursun Küser

Kullanılan: 1 5.0%
  • ilgilenmezsen Küser

Kullanılan: 6 30.0%
  • buluşmayı ertelemek istersin Küser.

Kullanılan: 0 0.0%
  • kıskanclık krizine girer kesin Küser

Kullanılan: 1 5.0%
  • bi kıza gözünüzün azcık ucuyla baktığnz halde(Ohaa kızın icine düşücektin deyip)Küser.

Kullanılan: 3 15.0%
  • diger

Kullanılan: 9 45.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Bu şıkların hepsi zaten kızların doğasında olan bir şey:D ben hepsi diyorum ve daha saymadığım diğer sebepler.:)

Kadınlar genelde şöyledir gibi bir takım genellemelerden ve yargılardan uzağımdır. Küsmek, duygusal bir tepkidir ve söz konusu duygular olmasından mütevellit buna çevre ve karakter penceresinden bakmak gerekir. Çevre dediğimiz şey yaşanılan olaylar silsilesidir. Karakter ise o olaya yönelik konumlanıştır. Kadın küsüyorsa eğer yaşadığı olaydan ötürü duygusal bir konumlanış almış demektir ve mutlaka bir sebebi vardır. Bizim o sebebi anlayamamış olmamız yada sebebin 'basit' olmuş olması bir neden olduğu gerçeği değiştirmez. Nedensiz sonuç olmaz. Kuşlar durduk yere güneye göç etmez. Su 100 santigrata gelmeden buharlaşmaz. Duran cisimler hareket etmez, hareket edenler zaten hareket ediyordur durmaz. Umarım anlatabilmişimdir.

Kızlar sebepsiz yere küsmek olsun diye küser :T:

Tribal enfeksiyon tasidiklari icin.

Daha derin düşünür, daha hassas yaklaşırlar olaylara. Bu da kırılganlık düzeyini arttırır. Duygusal tarafları ağır basınca da küsme olağan sonuctur.

insan sevdiğine küser
Birini kırıp incitecek ise sadece sevdiği incitir

Ben küsmüyorum ama nadiren de olsa kırılıyorum. Kırılınca daha mesafeli ve daha temkinli davranıyorum. Küsmek bana çocukluk gibi geliyor.

Benim niye yabani gibi bir sevgilim yok diye hayata bile küserler

Sayılmaz

Küstüren sorar
Arkadaşlık hukukumuzu gözden geçirmeye gidiyorum :aze:

Ahh evet çok haklısın . doysyaları karıştır, hukuk bu konu hakkında neyi emrediyor öğren de benimle de paylaş, çok bilgisizim bu konuda. ilk defa başıma geliyor.
bir kuala kadar çaresizim :c10miuQ:

Geri