Kızlar, neden erkeklere güvenmiyor?

Konu sahibi son olarak 978 gün önce görüldü
Kızların büyük kısmı erkekleri güvenilmez mi buluyor?

Erkek gömme konusu xd
Futbolcu kardeşim hg

Kız olsam ben de kendime güvenmezdim diyorum kendi kendime. Çok geniş bir kalbim var çünkü, hemen yer açabilirim. :d

Kızlar çok güvenilir(!) oldukları için erkeklere güvenmiyorlar.

Kendi hem cinsleri ile soğuk savaşta oldukları için.

Şerefsizliği erkeklerin kadınlara bulaştırdığını kabul etmeliyiz bence.
Abi feministler bu yazını görmesin sonra "heee zaten sizin kaburganız olmasaydı biz de olmazdık dimi" ye başlarlar.
Ne demek bulaştırdınız , biz de yokmuydu ? siz olmadan şerefsiz bile olamayacakmıyız gönlümüzce diyeceklerdir sdlkddjfsdfsdf

Abi feministler bu yazını görmesin sonra "heee zaten sizin kaburganız olmasaydı biz de olmazdık dimi" ye başlarlar.
Ne demek bulaştırdınız , biz de yokmuydu ? siz olmadan şerefsiz bile olamayacakmıyız gönlümüzce diyeceklerdir sdlkddjfsdfsdf

Geçen bir kadınla sohbet ederken, "dünyayı erkekler yönetiyor" dedim. Piiiii, başım altımda kalaydı. Allah beni alsın. Daha gün yüzü göremedim.

Geçen bir kadınla sohbet ederken, "dünyayı erkekler yönetiyor" dedim. Piiiii, başım altımda kalaydı. Allah beni alsın. Daha gün yüzü göremedim.
Ben de feminist bir kadına "jenna jameson" ya da "mia khalifa"yaa kırgın mısın? vücudu ile milyarlar kazanıp üstüne o kadar erkeğin senaryo da olsa zulmüne uğrayıp seni asla umursamadığı için.
"Bak sana bi çakarım bi de yer çakar he" demişti.
Tamam ne kızıyon sana da şaka yapmaya gelmiyor diğip ortamın rage seviyesini düşürmüştüm dkfjsdf
Sonra janis joplinden girdim konuya sakinleşti aslskdjsd

Ben de feminist bir kadına "jenna jameson" ya da "mia khalifa"yaa kırgın mısın? vücudu ile milyarlar kazanıp üstüne o kadar erkeğin senaryo da olsa zulmüne uğrayıp seni asla umursamadığı için.
"Bak sana bi çakarım bi de yer çakar he" demişti.
Tamam ne kızıyon sana da şaka yapmaya gelmiyor diğip ortamın rage seviyesini düşürmüştüm dkfjsdf
Sonra janis joplinden girdim konuya sakinleşti aslskdjsd

Ben bu dili bilmiyorum. Jameson kim, Khalifa kim, ortamın "rage" seviyesi ne demek, Joplin kim?

Ben bu dili bilmiyorum. Jameson kim, Khalifa kim, ortamın "rage" seviyesi ne demek, Joplin kim?
Abi jena jameson gelmis gecmis en unlu ve cok kazananlarindan 90larin fornofilm yildizi, mia khalifa ise simdiki donemin yildizi.
Rage ofke abi

Joplin?

Joplin'e kadar olan kısmı anladım.
Abi 70lerin unlu rock yildizi ve ortalama feministlerin feminizme giris yolundaki ikonu..
Erkekler charles bukowskiden tarz caliyorsa feministlerde ondan calar mesela.
Ornegin feminizme giriste her genc kizin lilithi arastirmasi gibi gibi

Abi 70lerin unlu rock yildizi ve ortalama feministlerin feminizme giris yolundaki ikonu..
Erkekler charles bukowskiden tarz caliyorsa feministlerde ondan calar mesela.
Ornegin feminizme giriste her genc kizin lilithi arastirmasi gibi gibi

Havva'nın metres olduğu Lilith mi bu?

Bukowski güzel bir benzetme oldu.

Teşekkür ederim abi.

Geri