Kızlar neden efendi,kibar erkekleri tınlamaz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
En az 11 sabıkası olacak..arada sövecek dövecek civanım neyleyim kibar efendi erkeği yükten başka bir şey değiller..
Erkekten anlarım diyen kız:

+
Yauşak olacak toplum içinde egolu olacak herkese söylediklerini kabul ettirecek "haklısın" demelerini sağlayacak saygısı olmayacak şov yapacak okuduğu bi kaç kitaptan bildiklerini kelime haznesini de genişlettiği için kitaplar sayesinde bildiklerini herkese satacak çok bilmiş gözükecek herkese karşı iyi gözükecek arkadaş çevresini ve yaptıklarını iyi gösterecek telefon da sürekli aranan kişi gösterecek kendini kuğul gösterecek zoru ulaşılmayanı oynayacak.. karşısındaki kişiye zaman geçtikçe şuyum var buyum var diye alttan alttan aşılayacak..
Böyle olan kazanır.. nerde pç var afedersiniz onlara düşüyolar

Yok öyle bişey sen ne yaşadın diyenlere de geçmişlerine yada arkadaş ortamındaki insan ilişkilerine baksınlar iyi gözlemlesinler..
Böyle olmak lazım abi diğer türlü yaranılmaz

Genelleme yapmayın
Şahsen ben agirbasli ayni zamanda sadece bana komik olacak birini severim. Ama diğerleri sek erkek vs saçmalıkları sevmem

"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"

Yaptığınız genellemeler, çevrenizle sınırlı.
Çemberi genişlettiğinizde farklı canlar da göreceksiniz.

Bence kıslar leblebi yiyen erkeklerden hoşlanır ve leblebi yemeyen erkekleri tınlamaz. Çünkü ben şubam leblebi yiyorum, demek ki kıslar benden hoşlanır. Çünkü leblebi yiyorum, tuzsuz sarı leblebi. Çorumluluk mu var acaba bende? Ay öf, bıktım be, herkes arı olmuş güzel çiçeğe konmak istiyorlar...

Evet genelleme yapmayalım.

Benim gibi biri olsa, git kendin al dersiniz.
Eski halim olsa, tamam abi hemen getiriyorum derdiniz.

Bir toplumda eğitim, kültür, hukuk ve kamusal yaşam zayıflarsa kaba kuvvet, gösteriş, agresiflik ve kısa vadeli çıkarcılık ödüllendirilmeye başlar. Bundan dolayı da bu özellikleri taşıyan erkek tiplerinin görünürlüğü ve çekiciliği artar. Toplumsal çürümeden kaynaklı.

Mesela eskiden “Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi” deniyordu prestijli olan oydu şimdilerde “babasıyla çalışıyor şirketleri falan var” prestijli olan.

genc yasta genellikle kızı da erkeği de karşı tarafta agirbaslilik ve efendiligi pek istemiyor. genclik demek heyecan demek. heyecanı adrenalini yüksek caglarda insan karsindakinin de öyle olmasini bekliyor. kızın adrenalin tavanken, ağırbaşlı adama heyecansız adam gözüyle bakar. tadı kaçar. hayat o kadar güzel bir hocadır ki, hem kadını hem erkeği o heyecanın içinde boğarak durgunlastirir. yedigi kaziklardan ve uğradığı bir sürü hayalkırıklığından sonra insan dingin, durgun bir hayat aramaya baslar. bi bakiyosun, benimle evlenecek adam agirbasli olsun, efendi olsun, sorumluluk sahibi olsun demeye baslamis. erkek icin de öyle. aykırı kızlarla eglenir, ev kuşu kızlarla evlenir. cok nadirdir içindeki cocugu heyecanı tuketemeyen. bazısı 50-60 yaşına gelir ve hala çılgın flortlere devam eder. yapacak bir sey yok.

Geri