Kızlar Neden Bekletir?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ilk buluşmada 45 dk bekledim ya bekletmek yaşam tarzı olmuş kızların :D

10 dkda halletcem deyıp 1 saatte bekletır gıysı ^^....^^ için

Kimseyi bekletmedim ama bekleten bayanlar büyük bir ihtimalle sevgililerine güzel görünmek için uğraşıyorlardır. Ama bunu anlamayan insanlar da var yani :)

Saçı istediği gibi olmuyodur. O sırada kriz geciriyodur. Halbusem hertürlü en güzelsin sen. Neyin peşindesin?

Ağaç oldum daa yaprak döküyorum.

Unide sevgilim çok çekmişti bu konuda. En son çareyi 1-2 saat erken aramakta bulmuştu. Erkekler kadar basit değil giyinmemiz. Spor mu, klasik mi? O etege o küpe uyar mı, o çantaya o bluz gider mi? derken saat oluyo ışte :D
Ona kalsa Fener forması giy tamam. :kiki:

Çünkü kızların hazırlanması uzun sürer en büyük unsurda onlarca kıyafetin içinden 'giycek bir şeyim yok' sendromudur hahah hadi onu bulduk diyelim bunun altına ne ayakkabı giyilecek hangi takı takılıcak saçlarımı toplasam mı örsem mi yoksa düz mü bıraksam sorusu hele ki o makyak o eye liner sürme derdi biri kalın olur biri ince diğerini kalınlaştırıyım derken bozulur hadi bakalım sil baştan yap... Haa bide evden çıkmadan önce 5 dakika aynı karşısında kendini övme töreni olur bugün harikasın nasılfa güzel olmuşum vb. tarzı konuşmalar ondan sonra saate bakılır geç kaldım denilir çıkılır işe bak trafik ee daha olsun herhalde geç kalınır :)

Ben bekletmeyi hic sevmem :haha: amannbi bekledi zaten geldigimdede bumudur dedi nedir dedim beni bu kadar saat sadece bu tulumu giymek icinmi beklettin dedi :haha: ama valla ucaktan indim ve bavul bekledim anlatamiyorum arkadas adama :haha:

Sadece bekletmekle kalsa iyi,ayakkabısını beğenmeyip yoldan döndüren bir sevgiliye sahiptim.

Ben cok mıy mıy hazırlandıgım icin bekletiyorum genelde:p Bi keresinde asansör bekliyorum diyip 15 dakika sacımı yapmıslıgım vardı asldfkgjlş:D

gevşek ve uyuşuk oldukları icin

Fazla yargılamamak lazım nitekim erkek olduğum halde bende bekletiyorum. Çünkü saçlar uzun olunca kurutması,şekil vermesi zor oluyor haliyle saçı yıkamak 10 dakika ise kurutmak 15 dakika şekil vermek de 10 dakika olur. Toplam 35 dakika giyinmek ise 10 dakika ise 45 dakika olur. Dolasıyla kimseyi bekletmek istemediğim için genelde "bana 1 saat öncesinden haber verin" derim. :) Ama bayanlar pek düşünmüyor sanırım.

90's Türkçe Pop'unda en sevdiğim şarkılardan biri de , "çabuk ver annem bekletme" adlı güzide şarkıdır.

Dinleyelim.

[YOUTUBE]BKtzVoKXhKk[/YOUTUBE]​

Beklemem bekletmem. Ama mesela bir masada 4 saattir oturuyorsak ben kesinlikle çok dağılmışımdır ve kalkmam 150 saniye falan sürer, hoş olmuyor pek

Ben herkesi bekletirim.
Ama bilerek degil.
Zaman problemim var.
Beni taniyanlar alisti o yüzden bulusucagimiz zamandan yarim saat öncesine anons ediyorlar bulusma vaktini.
Bu vakit sirf benim icin gecerli.

Bu konununda kadını, erkeği olduğunu düşünmüyorum karakter, kişilik meselesi.

Birinizde “beklemek cehennemdir!ama seni beklerim” deyin
Cok mu zor!

Geri