Kızlar Neden Bekletir?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kızlar Neden Bekletir?

Doğasında hamurunda ve yaratılışında vardır...:D

bence herkes bekletmiyor , kizlarin erkeklere gore daha cok asamasi vardir
erkekler bunu goz onunde bulundurmadigi icin cok bekliyor gibi gelir onlara

ama suna bakiniz : mesajlardada erkekler cok bekletir neden ? :cici:

Evet çok bekletiyorlar .Nedenini bende çok merak ediyorum.:cici:

Bence her kız bekletmez bekleten erkek'de var,yani bu bize özgün olan bişey değil,bence bekleten insan ya çok ağır kanlı yada fazla kaygısız oluşundan kaynaklanıyor..

Tabiata katkıda bulunmak için. Yeşili sev doğayı koru, milleti Ağaç et vs. :D

Rahatlıkları kanımca bekleyeceklerinden emin oldukları için. Yani suç yine bizde.

Erkeklerin bayanlardan bir adım önde olmasının bir nedeni de bu, biz her halimizle iyiyiz siz makyajla, giyimle, küpeyle, süslülükle huh ;h

Birde sanırım ; yahu beklesinler işlerinin adı ne demek için :)

ilk buluşmada beklettiyse vallahi istemeden olmuştur. evden 15dk geç çıkmıştır. ankaraya yeni taşınmıştır, abidinpaşa caddesini normalde 25dk'da geçtiğini düşünerek dolmuşa binmiştir iş çıkış saatinde ve 1.5 saatte ancak kızılaya ulaştığında bir görmüştür ki ulus metrosu kızılay metrosu gibi öyle 5 dakikada bir değil, yarım saatte bir kalkıyor. çektiği vicdan azabı kendisine ders olmuştur zaten.

çıkardığı ders: abidinpaşa'dan 16:30'da dolmuşla değil otobüsle çıkarsan 17:00'de kızılaydasın. 17:30'da çıkarsan 18:50 gibi ancak ulusa varırsın dolmuşla. iş çıkışında dolmuş değil otobüs+taksi en iyisi kalabalığa rağmen.

Çok dakikimdir. Hiç bekletmem, beklemektende nefret ederim. Bekleme rekorum 15 dk dır. 15 dk dan sonra bekleyemiyorum.

Genelde kararsız olduğumuz için bekletiyoruz yani bende öyle oluyor mesela giyeceğim dediğim şeyden son anda vazgeçip ne giysem diye düşünürken biraz zaman alıyor :cici:

Çünkü daha ne giyeceğine karar verememiştir .

bkz: Kavga ettiklerinde neden kadınlar değil de erkekler ceketini alıp çıkar biliyor musunuz?
Çünkü kadınlar hangi ceketini alacağına karar veremez.

Gerekçesi vardır mutlaka şahsen beklettiğim zamanlar oldu ama ya annem elime toz bezi tutuşturdu son dakika, yada otobüsün gazabına uğradım :D
He bide onu beklediğimde oldu intikam soğuk yenen bi yemekmiş onu anladım :D

10 dk da evden çıkabilme potansiyeline sahip bir bayan olarak kimseyi bekletmişliğim yok henuz
ama mesajlaşma esnasında elde olmayan sebeplerden dolayı arkadaslarımı bekletmişliğim olmustur yalan yok...

Cunku kuaforde sira vardir
Sacima fon cektirecegimdir.
O siradan sonra da trafik gelir.

Erkek saçları düzelt giyin çık :D

Kadın : makyaj yap hangisi olsun ya,hangi renk yapsam
Oje sür hangi renk olsa acaba
Saçları yaptır acaba nasıl yaptırsam
Üstümü giyiniyim ne giysem kısa,kot takı taksam şu bu :D
vs vs liste uzarda uzarr

Sonuç olarak bekliyoruz,bekliycez,yapacak bir şey yok malesef(:
İşimiz bu.:o​

Asıl soru: Siz neden bekliyosunuz :D

Ben bekletmedim hiç.
Hep ağaç gibi bekledim.
Bu yüzden ceviz ağacıyım Gülhane parkında.

Fantazi olsun diye.
Ya işi vardır bişey vardır mantıklı bi açıklaması vardır. Olaylar içinde bulunulan duruma göre değerlendirilmelidir.

ah bir de Izmir li insanlar var kizi erkegi hepsi genelde gec kalir rahat insanlardir hep beklerim onlari yani :D bence de cinsiyet degilde kisilikle ilgili ama tabii kizlarda soyle bir sey var, ne giysem, makyaj oldu mu, sacim bozulmus asamalari var oyle biz genelde ondan gec kaliyoruz bir de son anda ayakkabi negenemezsek yandiniz

Geri