-
-
-
-
-
[YOUTUBE]CmC6WbEhe7w[/YOUTUBE]
Sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanal ortamda bayan olarak takılmışlığı olan birisi olarak siz kızların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Biz gariban erkekler malesef abazalığımızı dışa vuruyoruz. Genel anlamda erkekler daha fazla gibi görünse de aslında durum tam tersidir. Kız kısmısı profosyonelce gizler duygu ve düşüncelerini. Herşey çok fazla ayrıntı sevdalısı olmalarından. Asıl sapık onlar ama biz saf erkek milleti olarak olayları enine boyuna incelemeden bodozlama dediğimiz hareket tarzını benimsediğimiz için abaza olarak etiketlenebiliyoruz. Yine söylüyorum durum tam tersi. Kızlar ciğerinizi bilirim ben sizin
bal kabağı gibi gündüz erkek gece kadın mı oluodun ? ne deneyimledin?
çok keyifli. amacım arkadaşlarımı keklemekti aslında ama çok şükür kendi arkadaşlarım çok romantik insanlar. hiç bi abazalıklarını görmedim. ama piyasada ne insanlar var ya iğrenç :trip:
kız kılığında giren bir erkek olarak kadın kadına şeyettiremeyeceğine göre erkek romantik arkadaşlarınla mı şeyttirdin ? ne tür iğrençlikler nick versene ?
anlamadım![]()
neyse boşver sandığım kadar akıllı birisi deilmişsin daha okuduğunu anlamıon.