Kızlar Mı Daha Çok Abaza Erkekler Mi ?

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü
[YOUTUBE]CmC6WbEhe7w[/YOUTUBE]​

Sizce ?

Sanal ortamda bayan olarak takılmışlığı olan birisi olarak siz kızların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Biz gariban erkekler malesef abazalığımızı dışa vuruyoruz. Genel anlamda erkekler daha fazla gibi görünse de aslında durum tam tersidir. Kız kısmısı profosyonelce gizler duygu ve düşüncelerini. Herşey çok fazla ayrıntı sevdalısı olmalarından. Asıl sapık onlar ama biz saf erkek milleti olarak olayları enine boyuna incelemeden bodozlama dediğimiz hareket tarzını benimsediğimiz için abaza olarak etiketlenebiliyoruz. Yine söylüyorum durum tam tersi. Kızlar ciğerinizi bilirim ben sizin

abaza mı? abazan mı? haydi buyurun :)

546f91ee9d3df.jpg

Kızlar hep gizler bu yüzden kızlar bile daha baskın olsa ortalıkta erkeklerin varlığı belli olduğu için erkekler daha abaza gibi olur.

Sanal ortamda bayan olarak takılmışlığı olan birisi olarak siz kızların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Biz gariban erkekler malesef abazalığımızı dışa vuruyoruz. Genel anlamda erkekler daha fazla gibi görünse de aslında durum tam tersidir. Kız kısmısı profosyonelce gizler duygu ve düşüncelerini. Herşey çok fazla ayrıntı sevdalısı olmalarından. Asıl sapık onlar ama biz saf erkek milleti olarak olayları enine boyuna incelemeden bodozlama dediğimiz hareket tarzını benimsediğimiz için abaza olarak etiketlenebiliyoruz. Yine söylüyorum durum tam tersi. Kızlar ciğerinizi bilirim ben sizin

bal kabağı gibi gündüz erkek gece kadın mı oluodun ? ne deneyimledin?

Abaza diye gizlemeyene diyolla zaten. :/

bal kabağı gibi gündüz erkek gece kadın mı oluodun ? ne deneyimledin?

çok keyifli. amacım arkadaşlarımı keklemekti aslında ama çok şükür kendi arkadaşlarım çok romantik insanlar. hiç bi abazalıklarını görmedim. ama piyasada ne insanlar var ya iğrenç :trip:

çok keyifli. amacım arkadaşlarımı keklemekti aslında ama çok şükür kendi arkadaşlarım çok romantik insanlar. hiç bi abazalıklarını görmedim. ama piyasada ne insanlar var ya iğrenç :trip:

kız kılığında giren bir erkek olarak kadın kadına şeyettiremeyeceğine göre erkek romantik arkadaşlarınla mı şeyttirdin ? ne tür iğrençlikler nick versene ?

neyse boşver sandığım kadar akıllı birisi deilmişsin daha okuduğunu anlamıon.

bi zamanlar akıllı sanmış olman da övünç ve kıvanç kaynağıdır benim için. en azından kısa bi süreliğine böyle bi izlenim yaratabilmişsem ne mutlu :D

ne kadan gereksiz,
ne kadan saçma,
ne kadan anlamsız,
ne idüğü belirsiz bir soru bu.
sosyal medyanın ne tür saçmalıklara yol açtığının bir örneği daha..

Bazı dönemler abaza olabiliyorlar :D erkekler kadar dışa vurmazlar gizli abazadır onlar :D

Kimisi o şekkil yürüyebilir kimisi bu şekkil yürüyebilir özgürlüğü bidir. Ha abazalık kurban olduğum vörld vayd vebden gelebilir amma lakin ki öyle değildir.

yarışma yapılmasını talep ediyorum ...

şey gibi olmuş benim babam senin babanı döver :T:
şaka gibi

Kadinlar bence. Yoksa niye bi erkeği baştan çıkartan taraf olalım ki.

Geri