Kızlar mı çok sever yoksa Erkekler mi ?

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence erkekler çok sever. Aynı anda 4 5 kızı sevmek kolay değil . :S:dusun:

Dört beş kız sevmek? Boşuna dememiş şair erkeğe hitaben sen aşkı basitlestirenlerden diye. Aşkı kadın yaşıyor ve kadın hak ediyor. Biz kadınlar o kadar geniş değil kalbimiz. Dört beş erkek girmez. Bi tane girer o da adam gibi girer kalır orada. Anlamayiz dört beş tanesiyle aşk yasamaktan. Zaten o aşk olmuyor; çapkınlık ve aç gozluluk.

hiç üçten yukarısını sevemedim abi fazlası kafa yapıyor bünye zayıf zaman kısıtlı :D

Konu kim daha cok kisiyi sever ise erkekler önde gider. Konu sevgi miktari ise duygusal varliklar olan kadinlari gecmek biraz zor cünkü kadinlar sevince kendini unutuyor.

Yine de bazi adamlar vardir ki ömrünce tek bir kadini sever, demek ki kimin daha cok sevdigi cinsiyetine degil insanina bagli.

Karakter meselesi diyorum ben genelde buna.
Adam olan kendine yakıştıran 3'te sever 5'te sever ama öylesine sever.
Ha birde adam gibi adam olanlar var 1'ini gerçekten sevip ona sadık kalıp sadece O'nu bilenler var.
Henüz daha 2 kişi nasıl sevilir bilmiyorum.
Seven var ise dinlemek isterim nasıl sevdiğini ..​

Mizah anlamında konuyu paylaşmıştım ama :) Tebrik etmek lazım herkes tek eşlilikten yana. :) En azından karşı cinstekilerin duygularıyla oynamıyoruz. Bunu gördüm yazılanlardan . :)

1 kişiyi zor severken 2 kişiyi sevmek hangi yüreğin yapısında var bilemiyorum :)
Hani öyle bir yürek yapısı da varsa inanın bilmek isterim ..

Ikisi de kendine gore cok sever.
Yansitmakla yasamak ayni sey degil sonucta.

Erkekler cok sever. Bakti olmuyo sevmez bu seferde kizlar sevmeye baslar.

Bunu bilmem de, ayrilik sonrasi kadinlar daha hizli ve guclu hayatlarina devam ederler, kabullendikleri icin butun olanlari. Erkekler ise ruhen coker, zor toplanir. Hatta toplanmadan baska biriyle hayatlarina devam eder.

Ben kadın psikolojisi ile bakıyorum duruma :)
Seven sever sevmeyen çeker gider.
Arkada kalan zor günler yaşar sonra da alışır.Hepsi bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri