Kızlar için deney..

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Arkadaşımla ilişkiler üzerine bir deney yapmaya karar verdik.
Önce kızlar tarafından yakışıklı sayılan 2 kişi bulduk.

1. kendi halinde, genelde evde ve nette takılan, pek arkadaş çevresi olmayan yakışıklı.

2. Spor yapan, kendini seven, mankenlik ajansına kayıtlı, çevresi geniş yakışıklı.

1.sine karşı sürekli romantik olduk. Terslediğinde alttan almaya çalıştık, "aptal aşık" tavrını takındık. Tartıştığımızda hep ilk mesajı biz attık. Güzel sözler, iltifatlar ettik. Arada alınganlık yaptık sonra hemen yumuşadık.

2.sine karşı tam tersini uyguladık. Bir yakın bir soğuk olduk. O mesaj atmadıkça asla atmadık. "sen olsan nolur, olmasan nolur" tavrını takındık. En ufak hareketinde dırdır yapıp, başının etini yedik. Arada tersledik, bazende "hadi affettim şirin seni" moduna girdik.

Sonuç;
1.si yani romantik davranıp, alttan aldığımız Ters tepti. Artislendi. Umursamadı.

2.si yani tam tersini uyguladığımız afalladı. Kıymete bindik. Sürekli kendini ifade etmeye çalıştı. Alttan alan taraf o oldu. Tabi tartışma sonrası ilk mesajı atanda.

Görüldüğü gibi alıntı:p

2 Arkadaş böyle bi deney yapmak istemişler sonuç ortada..

Siz bu duruma katılıyor musunuz ?

Kaçan kovalanır hesabı:) Genelde böyle olur evet, ama istisnalar kaideyi bozmaz.Ben pek kimseyi poh pohlayan bir tip değilimdir, hele öyle ukala tiplerin burnunu hiç kaldırmam. Yani üstteki deney bana pek uymaz ama genelde böyledir katılıyorum

Bilmem Kararsiz Kaldim Fakat 2.olani secmezdim Hic bir zaman. 1. olan kisininde poposunu Kaldirmazdim. Bi iliskide simartilcek altan alinacak pesinden kosulacak biri varsa O BENiM!! :T:

ilki benmiydim? haber vermeden yaptınız alacağınız olsun.

Geri