kızlar geceleri sokağa çıkmaz

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Anne ve babanın kızlarına sıklıkla söylediği cümle.

*Aslında çıkabilirler ama anne-baba yüreği işte buna izin vermez.

*Malum gece vakti iti kopuğu çoktur düşüncesiyle hoş karşılanmayan durum.

Yanında güvenilir bir erkek olmadan bence de çıkılmamalı.
O güzel düşünceli anne-babalara katılıyorum ve hatta ellerinden öpüyorum. =)

Çıkanı kurt kapar kaybedicek bir şeyi olmayan kız için sorun olmaz..

kardeşimin,kız arkadaşımın belli bir saatten sonraya,kız kıza veya tek başına kalması beni rahatsız eder.
'taksinin plakasını aldın mı????' diye sormadan edemem.

Yalniz bu cumleyi kullanan anne/baba lar ayni seyi erkek cocuklarina soyleyemezler. Cunku onlar erkek.

Cikamaz degil cikar neden cikmasin. Kendine guvenen ciksin problem yok. 22 senelik hayatimda bir kere gece cok gec saatlerde disari cikmak zorunda kaldim. Onda da ilk once alkoliklerle karsilastim ikinci olarak ta kopekler tarafindan kovalandim :T:

Çıkamaz değil de çıkmaması son zamanlarda daha iyidir. Malum ne olacağı belli olmuyor güzel ülkemde.
Bu düşünceleri büyük oranda aştık diye düşünüyorum artık. Eskidendi o kız erkekle görüşemez, gece dışarı çıkamaz falan. Bu tür baskılar insanı daha fazla yersiz olaylara sürükler. Gerektiği kadar özgürlük verin kızınıza, oğlunuza. Sıktıkça ve baskı uyguladıkça istenmeyen davranışa yönlenecektir içgüdüsel olarak. Yasaklar caziptir mantığı devreye giriyor.

Cikiyolar ya burda yazin gece 3 de bile gorursun kislari :T:

Yakin akrabam varsa istedigim saatte cikarim cikiyorum da.Bir insanin basina bir is sadece gece gelmez.

Mallar tarafından rahatsiz edilecegini bilen çıkmaz

Erkeklerine güvenilmeyen ülkelerde ebevynlerin çocuklarını koruma şeysi

Biri de çıkıp demiyor ki; lan erkeklere neden iyi insan olmayı öğretemiyoruz

Kızlara gece çıkılmayacağını öğreteceğine anne babalar erkek çocuklarına adamlığı öğretselerdi bu halde olmazdık.

Gecenin hayrından Gündüzün şerri iyidir demişler :rolleyes:

kız kıza en fazla 12 ye kadar çıkabiliyorum :D
sonrası zaten tehlikeli

Geri