Kızlar, Eşiniz Kıskanç mı Olmalı Yoksa Modern mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Kıskanç biri mi olmalı yoksa modern rahat bir erkek mi?

Maço ve kıskanç erkeklerden hoşlanıyorum..

Maçoluğa kabul
Modernliğe hayır
Kıskanma orta halli.d

Ikisi zıt manada denk kavramlar değildir. Modernlik demek large erkek anlamına gelmez. Kıskançlığı modernlik ile harmanlayabilir pek tabii.

Kiskanan erkek modern degil mi yani simdi. Sevdigimiz kadini kiskanmayalim mi.

Modern kıskanç olsun..

Çok geniş mideli olmasın yeterli ..

Öncelikle modern erkek nedir, kime denir?

Kıskanç erkek yobaz falan mı oluyor? Yada modern erkek –afedersiniz– gavat falan? Bu iki seçeneğin birbirine zıt gibi yansıtılıp, bunun yanı sıra kullanılan sıfatların anlam değişikliğine yol açılacak şekilde sunulması çok garip.

Xerath :D :D
Soru cevaplarken sorunun kızlara özel olduğunu okumadım. :) Zaten bu tarz sorular çok saçma :)
Çabana hayranım.. ;) İnsanların açıklarını aramak için verdiğin uğraş takdire değer..

Olabilir alinmayin lutfen, tercihleriniz yuzunden yargilamam yersiz olur.

Ancak kusura bakmazsaniz hayranliginizi baska bir beyefendiye saklayin, ben kadinlardan hoslaniyorum.

:)

Olabilir alinmayin lutfen, tercihleriniz yuzunden yargilamam yersiz olur.

Ancak kusura bakmazsaniz hayranliginizi baska bir beyefendiye saklayin, ben kadinlardan hoslaniyorum.

:)

Benim bir tercihim yok. Erkek olmaktan dolayı çok memnunum. :) Soruyu kız arkadaşınız modern mi kıskanç mı olmalı diye okudum. :)

Şaka bir yana ben de olmasam sana smiley yaptıracak kimse yok. ;) Senin için sosyalleşmek konusunda bu da güzel bir adımdır tebrikler.. :tebrik: Senin için büyük, ama insanlık için çok küçük bir adım olsa da .. ;)

Geri