Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı anda 3-5 kız idare edebilme yönlerini deneyimlemek istiyorum. Ne oluyor bir bakalım…
Merak işte. Sizleri anlamaya çalışacağım..,Masum istekler varken,neden boyle tehlikeli seyleri deneyimlemek istiyorsun? : )
Eğitime alayım seni istersen.Aynı anda 3-5 kız idare edebilme yönlerini deneyimlemek istiyorum. Ne oluyor bir bakalım…
Merak işte. Sizleri anlamaya çalışacağım..,
Geyik için yazdım hocam ya yapacağımdan mı aşk olsun… skljskCok farkli bir empati ve anlama teknigin var. : )
Bilemedim bir acayip dilemma da kaldim. : ))Geyik için yazdım hocam ya yapacağımdan mı aşk olsun… skljsk
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım? Kırdınız…Bilemedim bir acayip dilemma da kaldim. : ))
Latife yapiyorum.Nazarimizda oldukca mutebersiniz Angie hanim.Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım? Kırdınız…
Aynı anda 3-5 erkek idare edem hemcinslerine de sorabilirsin cano bunu. SjsjsAynı anda 3-5 kız idare edebilme yönlerini deneyimlemek istiyorum. Ne oluyor bir bakalım…
Şaka yaptım yaaaAynı anda 3-5 erkek idare edem hemcinslerine de sorabilirsin cano bunu. Sjsjs
Yiktin ortaligi. : )Aynı anda 3-5 erkek idare edem hemcinslerine de sorabilirsin cano bunu. Sjsjs
Ya sen de lafı çakıp çakıp “şakkaaa” diyip sıyrılıyon işin içinden hepmdjskskdkŞaka yaptım yaaa