Kızlar Dikkat: Hastası Olmak İsteyeceğiniz Sosyal Medyanın Doktor Fenomeni ve Huskysi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
o değilde biz abigail ratchford resimleri atınca google izin vermio ama üstssüz erkek paylaşımlarına izin verio :D oldumu bu şimdi Arpes

Senin açtığın konu ile bu masum şeyler yarışır mı Allah aşkına? Benim açtığım konu çok masum, köpeğe sarılıp uyuyor adam. Ya seninkiler? :D

Senin açtığın konu ile bu masum şeyler yarışır mı Allah aşkına? Benim açtığım konu çok masum, köpeğe sarılıp uyuyor adam. Ya seninkiler? :D

en azından bayan kıyafet giyiyordu adamın tenis kortunda çektiği fotoda giysi yok :D tamam konuyla alakalı en ufak şikayetim yok ama ne paylaşıcaz kumsalda haşema giymiş hatunmu

en azından bayan kıyafet giyiyordu adamın tenis kortunda çektiği fotoda giysi yok :D tamam konuyla alakalı en ufak şikayetim yok ama ne paylaşıcaz kumsalda haşema giymiş hatunmu

Forum şikayet alıyor aşırı müstehcen görsellerden. Mini etekli ama göğüs bölgesi transparan olmayan, aşırı göğüs dekoltesi olmayan şeyler paylaşabilirsin. Daha önce de bu konu oluyordu yönetimdeyken, ordan biliyorum. :D Erkeklerin üstü çıplak olması sıkıntı olmuyor. Yazın bile yarı çıplak geziyo erkekler. :D Kadınlarda sıkıntı ama. :D

Forum şikayet alıyor aşırı müstehcen görsellerden. Mini etekli ama göğüs bölgesi transparan olmayan, aşırı göğüs dekoltesi olmayan şeyler paylaşabilirsin. Daha önce de bu konu oluyordu yönetimdeyken, ordan biliyorum. :D Erkeklerin üstü çıplak olması sıkıntı olmuyor. Yazın bile yarı çıplak geziyo erkekler. :D Kadınlarda sıkıntı ama. :D

Yok aslında hepimiz gerçeği biliyoruzda şansımı deniyim istedim :D olmadı kızlar kadar masum resimleri sevemioruz biz ama bu bikinili bir foto paylaşamamak için sebepte değil neyse googleyi de burdan kınıyarak anasayfaya dönmek üzre konudan çıkıorum

O ne be :benmi::nee: :dyg:
Bayılıyorum bu renk göze :ask:ask:ask:ask

Ay ne gereksiz şeyler. :T:
Sosyal medya üzerinden bi insana bu denli hayran olmak ne alaka yani :T:
Adam yakışıklı, Allah sahibisine bağışlasın. Kime ne bu heriften. Noluyor yani burdan Ayy canım doktorum beni de muayene etsene, ay hasta olayım bak bana cart curt sulu şeyler. Iy.
Yakıştıramıyorum hatunlara. :T:
Erkekler de böyle insanlara ay ben bunun bilmem nesi etmiyorum falan demiyor mu. Ne özgüvensiz bi milletiz :T:
İsyanım sadece forumdaki yorumlara değil. Ciddi yazmıyo olabilirsiniz elbet. Ama feysbuk şu bu her yer aynı. Yakışıklı tamam ama bu kadar yani. Ne çok abartılıyor.

En basitinden, konu bi yerden alıntı belli ki. Ama nasıl hayranlıkla yazılmış her bi cümlesi. Ay bizim osman abi de hayvanları seviyo. Adamın sesi de güzel. Mavi gözlü yakışıklı. Ona da konu açalım madem. :T:

Niye taktım bu kadar bilmiyorum ama ilgilendirmemeli yani insanları bu kadar.
Ay içim şişti yorumlara bakınca :T:

Yorum ilk bi kaç sayfanın yorumlarına bakılarak yazılmıştır :p

Hayır neden hortlatiyorsunuz böyle konuları :)

Geri