Soru C Kızlar dar pantolon giyen erkeklerden hoşlanır mı?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Dar pantolon nasıl giyiyonuz anlamıyorum. Otururken bacak bacak üstüne atarken sıkışmıyor mu sizin ?

ben çok hoşlanıyorum bir de bilek üstünde olucak o paça off offf :p

O değil de slim fit takımlar var ki, bazılarına cidden efsane yakışıyor.. Slim fit takımlar erkeklerde zorunlu olsun efendim.. :anla:

Dar pantolon giymeyin zararli beyler climax reis daha iyi bilir gerci :D

Oldum olası çok dar sevmem, slim fit candır.

Ben giyemem. Hem yapima ters.

Hem yapisina ters .d

skinny giymeyin beyler erkekler olarakta hoşlanmıyoruz. Hele o esenyurt rengi olan ve tam döt kısmında parça parça açık renkler olan leke jeans kot giymeyin.

aynı şey kızlar içinde geçerli

Evet çok hoşlaşırlar, bu devirde sikinisi iyi olan erkekler revaçtadır. Der, kız der Murat'ın sikinisini gördün mü, -gördüm of ne dar sikinisi."

Yaa, biz giyemiyoruz maalesef. 62 kilo filan olmak lazım benim nasıl sikinim olsun.

tayt giyer gibi bedenine yapışmasın

millete göt mü göstercez bu saatten sonra
ayıp ya

Salaş palazzo pantolonlar kadınlar giyiyor artık, erkekler dar pantolanlarla geziyor.​
Sanki kadınları maskülen, erkekleri de efeminen oldurmaya çalışıyor bu moda sektörü. Dar pantolon giymenin de üreme sağlığına zararı olduğunu da doktorlar söylüyor, ne amaçla hala dar pantolonları erkeklere giydirmeye çalışıyorlar? Amaç belli olduğu için hoşlanmıyorum hem de yakışmıyor.. Onu giyeceğinize gidin etek giyin hem püfür püfür, hem de rahat. :D

Dar alanda kısa paslaşma haşlama yaratabilir ve kızlar haşlanandan hoşlaşmaz.

Geri