Kızlar çıkma teklif etmeli mi?

Konu sahibi son olarak 2548 gün önce görüldü
Tabi ki etmeli. Peygamber efendimize Hatice ana validemiz evlilik teklifinde bulunmuştur. Bunda bi sakınca ya da beis yok. Önemli olan o insanı bulmak.

Kızı erkeği yok bu işin hayatta etmesını bekleyerek yada etmeyi beklereyek gecmez.
Hem kızlara daha cok yakısıyor.Biz erkekler odun olarak :)

sevmekten korkmayan ve sevgisinden utanmayan kadın gayet teklif edebilir kadın teklif ettiği için aciz değil aksine güçlüdür bence karşıdaki kabul eder etmez her ihtimali kabul eder zaten en baştan önemli olan sevmek bunun bilincinde olmak gerek okey?

mene tekliflrr üçün açıqım

Nerelerine çıkıp nerelerine inebileceğime göre deyinşir.​

Çıkma teklifi lafına oldum olası gülmüşümdür. Neyse konumuz bu değil.
Çıkma teklifi etmek bir gereklilik olmadıgı için "etmeli mi" kısmını "edebilir" olarak kendilerine bırakıyorum ama bana kalırsa birbirinden hoslanan insanların bunu ifade etmek de veya hayatına almak isteme noktasında bir sırası olmaz diye düşünüyorum. Ikısı de bunu dile getirebilir.

benimle çıkarmısın Vita ;d

:Neeee:

Ay pardon bunu bir erkeğe demem gerekiyor demi djkdm

o his gelince kimin teklif ettiğinin önemi yok hatta o his geldiğinde teklif dahi edilmiyor, kendiliğinden her şey oluyor.
''o his'' çok gizemli bir şey, evlenenlere de nasıl evlendiniz çok zor değil mi dediğimde ''o his geliyor'' diyorlar, hadi bakalım.
izdivaç programı yapsam adı ''o his sensin'' olur, tutar.
ayrıca bütün teklifleri de erkeklere yüklemişler gariplerim, yıldılar.

Valla son üç ilişkim üzerinden yorum yapmak gerekirse, selam yazdım selam yazdı sonra kendime geldiğimde hesap veriyordum yaptığım şeylerden dolayı... kafası anca orada geliyor çünkü.

Ne çıkma teklifi ya lisede olur bunlar . Ciddi misiniz ne teklifi ahahaaas

Teklifle çıkılan bir şey yaşamadım
Ne bilim biraz şey
Bu Ne yani
Ay çok şey
O kadar şey ki
Anca bu kadar şey olur
Hiç böyle şey görmedim
Çıkma ne

Teklifle çıkılan bir şey yaşamadım
Ne bilim biraz şey
Bu Ne yani