Kızlar birbirini kıskanır mı ?

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
Aslında konuyu buraya açmamın sebebi Külüstür arkadaşımızın Sen kimsin ? bölümünde kendisini tanıtırken söylemiş oldugu '' Genelde kıskanırız biz kızlar birbirimizi '' sözü olmuştur.. Sizce Kızlar birbirini kıskanır mı ? Kızlar birbirini kıskanıyorlar mı ?

Evet. Kesinlikle. Kıskanmak ne kelime :honk:

valla ben pek bilmem ama dusuncem kiskanmaz yonunde ^^
yada ben pek bilmiyom cok yakin kiz arkada$im olmadigi icin ^^
ama ben kiskanmam yani kiskanmak nedir yahu
kompleksin kendisi ^^

emre abi katilmiyom yahu ben kiskanmiyom genelleme yapmayin xD

Beni Hep kıskanıyorlar :zuha:

Ben aile harici ve başarılı yazar konumunda olan kişileri kıskanırım.
Ama bu kıskançlık zarar verici değil. Imrenme diyelim :)

Kızlar birbirini kiskanmakla kalmaz , kızlar birbirine düşman olurlar.

vay arkada$ siz neymi$siniz lan
sizden uzak duracam ben artik :zuha:

Her kız kendinden daha güzel,alımlı bir kız gördüğünde söyle bi süzer ve kıskanır bence (: Mesela ben uzun boylu kızları cok kıskanıyorum hööh at gibi kız dedigim oluyor :kiki:

Gazel uzun boyludan kastin kac cm mesela :o

tamam bacim ben sendende uzak durayim at lakapi yememek icin :zuha:

Kıskanmak ne demek,kıskançlıktan çatlayanları gördüm :D

Hadin taşlayın beni :D

Aslında konuyu buraya açmamın sebebi Külüstür arkadaşımızın Sen kimsin ? bölümünde kendisini tanıtırken söylemiş oldugu '' Genelde kıskanırız biz kızlar birbirimizi '' sözü olmuştur.. Sizce Kızlar birbirini kıskanır mı ? Kızlar birbirini kıskanıyorlar mı ?

Yok canım olur mu hiç öyle şey .. Kadınlar dünyanın en ihtirassız varlıkları ..
Kıskançlık ve kadın bir birine zıt iki kelime .. Hele hele bir birlerini kıskanmaları görülmüş şey değildir !!!
:zuha:
Daha fazla makara yapamadım yeter .. Yahu kadınların kıskançlıkları yüzünden kopacak bir gün kıyamet siz ne diyorsunuz :heyoo:

ben kıskanmam...güzele güzel der geçerim ama bunun içinde kıskançlık duygusu barındırmam.Benim kıskançlığım sadece sevdiğim insana özeldir...

Yok canım olur mu hiç öyle şey .. Kadınlar dünyanın en ihtirassız varlıkları ..
Kıskançlık ve kadın bir birine zıt iki kelime .. Hele hele bir birlerini kıskanmaları görülmüş şey değildir !!!
:zuha:
Daha fazla makara yapamadım yeter .. Yahu kadınların kıskançlıkları yüzünden kopacak bir gün kıyamet siz ne diyorsunuz :heyoo:

:D

Sevmiyosa :) bide bence kalbinle alakalı biraz ya iyi oldugun sürece olmaz bence

Evet kısakanır birbirini çok seven iki bayanın birbirini kısakndığını biliyorum.

Geri